Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum i-au sărbătorit Andreea Ibaka și Cabral ziua de naștere micuțului Tiago. De ce au renunțat la o petrecere grandioasă: "S-a reprogramat pentru la anul"

Publicat:

De curand, micuțul baiețel al celebrului cuplu, și Cabral, a implinit varsta de un an. Fapt pentru care , cei doi și-au dorit sa ii organizeze beiețelului o uriașa petrecere de aniversare. Insa, planurile le-au fost date peste cap. Care este motivul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Petrecere cu final tragic la vrajitoarea Sidonia. Fiii au sarbatorit eliberarea din arest preventiv

15:40, 14.05.2024 - Cei trei fii ai vrajitoarei Sidonia, acuzați de omorul unui barbat la o petrecere din Padina, au fost eliberați din arest preventiv și au organizat, in noaptea de luni spre marți, o petrecere de proporții la vila mamei lor pentru a sarbatori ieșirea din d

Victor Pițurca și-a sarbatorit ziua de naștere. Fiul lui, Alexandru, imagine emoționanta alaturi de nepotul lui / FOTO

16:46, 09.05.2024 - Ieri a fost o zi importanta in familia lui Victor Pițurca, asta pentru ca și-a sarbatorit ziua de naștere. A implinit 68 de ani, așa ca, fiul lui, Alexandru, nu a ratat acest moment pentru a face publica o imagine in care apare alaturi de nepotul lui, Noah.

Victoria Beckham și-a sarbatorit cea de-a 50-a aniversare cu o petrecere plina de farmec

14:40, 22.04.2024 - Victoria Beckham, designerul de moda emblematic și fosta Spice Girl, și-a sarbatorit cea de-a 50-a aniversare cu o petrecere plina de farmec, demna de o regina. La evenimentul plin de vedete, care a avut loc la Londra, Victoria a fost inconjurata de familie, prieteni și invitați de prima mana. Beckham,…

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Iubita lui Selly, petrecere exclusivista de ziua sa de naștere. Ce vedete au mai fost prezente la eveniment / FOTO

08:50, 26.03.2024 - Smaranda Știrbu și-a organizat ziua de naștere intr-un club exclusivist din Capitala. Tanara a avut alaturi de ea persoanele cele mai dragi in cadrul unui eveniment de pomina, unde toata lumea s-a distrat pe cinste. Selly i-a pregatit inca o surpriza majora, urmand sa plece intr-o vacanța.

Cine a strans-o in brațe, de ziua ei de naștere, pe Denisa Nechifor. Imagini de senzație de la petrecere / FOTO

19:41, 09.03.2024 - Denisa Nechifor și-a sarbatorit ziua in avans seara trecuta. Vedeta urmeaza sa implineasca 40 de ani pe 10 martie și a dat o mare petrecere și a avut alaturi cele mai importante persoane din viața ei.

AVA, petrecere ca-n filme! Artista și-a sarbatorit ziua de naștere intr-un garaj

21:15, 27.02.2024 - Nascuta pe 24 februarie, chiar de Dragobete, AVA a vrut sa aiba parte de o petrecere aniversara de neuitat la implinirea frumoasei varste de 32 de ani, așa ca, artista a petrecut pana dimineața intr-un garaj, special amenajat pentru ea. Devenita celebra sub numele de scena AVA, artista este cunoscuta…

Surorile lui Gabi Stangau, impietrite de durere, dupa moartea violonistului. Una dintre ele și-a sarbatorit ziua de naștere in urma cu doar cateva saptamani: „Ai plecat prea repede” / FOTO

10:40, 22.02.2024 - Ultimele zile au fost cumplite pentru apropiații lui Gabi Stangau. Violonistul a fost inmormantat ieri și, de departe, cele mai grele au fost pentru familia lui. Mama lui, Livia, și-a pierdut soțul, iar acum unul dintre baieți, iar surorile lui un om deosebit, dupa cum il descriu cele doua.


Ce parere ai despre aceasta stire?