Cum faci adevăratul storceag. Secretele celei mai gustoase ciorbe, ce fel de peşte pui şi în cât timp e gata, cu ce se drage
Publicat:Radu Anton Roman, reputatul gastronom, dezvaluie in lucrarea “Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” (Editura Paideia) toti pasii necesari pregatirii celei mai bune ciorbe ucrainene. Intr-un singur loc din Romania se gateste cel mai bun stroceag: la Sf.Gheorghe, in Delta Dunarii. Gospodinele pot incerca acest delicios preparat in propria bucatarie.
Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…
Sursa articol: adevarul.ro
Stiri pe aceeasi tema
Cum ajutam aluatul de cozonac sa creasca mai repede cand este frig in bucatarie. Va creste atat de mult incat va iesi din bol
09:45, 24.04.2024 - Daca vrei sa prepari cozonac, insa temperatura din bucatarie nu este optima pentru creșterea aluatului, avem soluția potrivita pentru tine. Afla in continuare ce trebuie sa faci cu compoziția pentru ca aceasta sa creasca. Vei ramane uimita de rezultatul final! Secretele celui mai delicios și pufos cozonac…
SAMBRA OILOR „Sambra Oilor” va avea loc in 12 mai, la Huta Certeze
14:05, 19.04.2024 - Joi, 18 aprilie, prefectul Ioan Tibil a convocat la o reuniune de lucru factorii implicati in organizarea celei de a 66-a editie a celei mai longevive manifestari campenesti din Romania - „Sambra Oilor”. The post SAMBRA OILOR „Sambra Oilor” va avea loc in 12 mai, la Huta Certeze first appeared on Informatia…
Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman
18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…
Apusul celei mai mari mine de carbune din Romania. „Furam de aici ce apucam, ca oricum va disparea“ VIDEO
23:05, 18.03.2024 - Dupa un secol și jumatate de existența, mina de carbune Lupeni se pregatește de inchidere. Mineritul va ramane o amintire in orașul din Valea Jiului, iar localnicii, tot mai puțini, sunt nevoiți sa se orienteze spre alte surse de venit.
Dr. Dana Miricioiu, medic chirurg estetician dezvaluie secretele frumusetii autentice alaturi de Teoxane
17:30, 18.03.2024 - Dr. Dana Miricioiu, unul dintre cei mai apreciati chirurgi esteticieni din Romania, a organizat alaturi de Teoxane un beauty brunch dedicat frumusetii, intr-un cadru select si plin de rafinament, in cadrul caruia a impartasit secretele ingrijirii pielii si a dezvaluit cele mai recente inovatii in domeniu.…
Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei
16:21, 08.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…
Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei
10:50, 07.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…
Romania este promovata la cel mai mare targ de turism din lume, ITB Berlin. Germania trimite an de an in Romania cei mai multi turisti, peste 10% din totalul turistilor straini
17:00, 05.03.2024 - ”Destinatia turistica Romania va fi promovata, intre 5 – 7 martie, la cel mai mare si important targ de turism din lume, organizat in format business-to-business (B2B): Bursa Internationala de Turism – ITB Berlin. Pavilionul national gazduieste, timp de trei zile, 38 de co-expozanti din randul tour-operatorilor,…