Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată Ramona Gabor după ce și-a injectat botox în frunte. Primele imagini cu sora Monicăi Gabor

Publicat:

a simțit ca este momentul pentru o schimbare care sa o faca sa para mai tanara. Aceasta a ales cateva injecții cu botox in zona frunții. Cum arata acum sora ? Iata imagini cu celebrul model! și-a injectat botox in frunte Timpul trece, iar face tot ce poate […] The post Cum arata dupa ce și-a injectat botox in frunte. Primele imagini cu sora appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Israelul dezvaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranian

19:05, 16.04.2024 - VIDEO Israelul dezaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranianArmata israeliana a publicat imagini din camera de control a forțelor aeriene israeliene de la sediul subteran al IDF. Primele interceptari ale rachetelor și dronelor iraniene au fost efectuate duminica dimineața.

'Brancardierul morții' a ieșit din pușcarie! Primele imagini cu cel mai de temut criminal in serie din Romania / Foto

18:40, 05.04.2024 - 'Brancardierul morții' a ieșit din pușcarie! Primele imagini cu cel mai de temut criminal in serie din RomaniaBrancardierul morții, cel mai temut criminal din istoria post-decembrista a Romaniei a fost eliberat din spatele gratiilor.

Primele imagini cu echipele in cursa din Asia Express - Drumul Zeilor. Cum au fost surprinși concurenții in aventura vieții lor

15:15, 23.03.2024 - Noua perechi de vedete au plecat in cea mai mare aventura din viața lor. Asia Express continua pe Drumu Zeilor cu 18 concurenți mai hotarați ca niciodata sa ajunga pana in etapa finala a competiției. Iata cum au fost surprinși aceștia in cursa.

Se contruiește un bazin olimpic de inot in valoarea de 35 milioane euro! Primele imagini și toate detaliile investiției

15:30, 19.03.2024 - Vești excelente pentru locuitorii municipiului Bistrița, care vor avea parte de un bazin olimpic de inot in valoarea de 35 milioane euro, dar și un complex acvatic de agrement. Compania Naționala de Investiții a anunțat licitația privind studiul de fezabilitate, urmand toate procedurile in vederea construcției.…

VIDEO | Au aparut primele imagini cu noua Dacia Bigster: Cum arata 'fratele mai mare' al Daciei Duster

08:25, 14.03.2024 - Dacia Bigster, fratele mai mare al SUV-ului Duster, a fost surprins in timpul testelor. Lansarea acestui model este programata pentru finalul acestui an. Versiunea de serie a conceptului Dacia Bigster se apropie rapid de debutul oficial. Aceasta evoluție este confirmata inca o data de o filmare in…

Panica la Universitatea București! Pompierii au ajuns imediat la fața locului. Avem primele imagini / FOTO

16:40, 08.03.2024 - Sunt momente de panica, in acest moment, la Universitatea București! Un incendiu a izbucnit chiar la o cunoscuta facultate din București. Pompierii au ajuns imediat la fața locului. Iata primele imagini!

Primele imagini cu Gheboasa, dupa ce a fost audiat intr-un dosar de trafic de droguri. Cum și in compania cui iși petrece timpul cantarețul / PAPARAZZI

22:45, 06.03.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din Romania, SpyNews.ro, au surprins primele imagini cu Gheboasa dupa ce a fost audiat intr-un dosar de trafic de droguri. Cum și in compania cui iși petrece timpul cantarețul.


Ce parere ai despre aceasta stire?