Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arată prima soție a lui Alex Bodi, Raluca. Fiica lor este superbă

Publicat:

Dupa ce a facut slalom intre și fosta iubita, , cu care, apropo, a fost plecat intr-o vacanța de vis in Bahamas, ramas fara iubita, se relaxeaza acum in Spania, cu nimeni alta decat… fosta soție! Controversatul om de afaceri a mers sa-și viziteze fiica, iar pentru cei ce nu […] The post Cum arata prima soție a lui , Raluca. Fiica lor este superba appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce fel de tata este CRBL cu fiica lui, Alessia, in varsta de 14 ani! Cat de permisiv este cantarețul cu adolescenta pe care o are din casnicia cu fosta soție / VIDEO

21:45, 05.05.2024 - La inceputul lunii aprilie, CRBL anunța divorțul de soția lui, Elena, cea cu care a avut o casnicie de 16 ani. Cantarețul nu a vrut sa ofere prea multe explicații referitoare la separarea de fosta partenera, insa vorbește despre relația pe care o are cu fiica lor, Alessia, cea care acum a ramas cu mama,…

Doliu in lumea sportului internațional. Controversatul fotbalist, OJ Simpson, acuzat ca și-a ucis fosta soție, a murit la 76 de ani

22:20, 11.04.2024 - O.J Simpson, controversatul fotbalist de origine americana, a murit la 76 de ani, dupa o lupta crunta cu o boala incurabila. Este cunoscut pentru scandalul juridic și procesul de omucidere care s-a judecat in anii 90, dar a fost achitat de catre juriu.

Alex Bodi iși sarbatorește fiica cea mica. Imaginea speciala postata de afacerist cu Selena: „La mulți ani!” / FOTO

18:10, 04.04.2024 - Zi importanta pentru Alex Bodi. Afaceristul iși sarbatorește fiica cea mica. Cum este plecat in vacanța, alaturi de Ema Uta, pe care a și cerut-o in casatorie, nu a uitat de acest moment special și a facut publica o imagine alaturi de Selena.

Acces Direct. Antrenor de tenis, evacuat de urgența din vila din Snagov. Fiica și fosta soție s-ar fi aliat impotriva lui Mihai: „Sunt un om disperat”

19:35, 14.03.2024 - La o varsta respectabila, Mihai Tomescu a ajuns la capatul puterilor. Antrenorul de tenis susține ca fiica și fosta soție au vrut sa ii ia tot, el urmand sa fie evacuat din casa din Snagov, singura proprietate pe care ar fi vrut sa o pastreze.

Iulia Salagean are un nou iubit? Fosta soție a lui Alex Bodi, ipostaze romantice alaturi de un barbat misterios / FOTO

13:25, 23.02.2024 - Iulia Salagean ar fi intr-o noua relație! Fosta soție a lui Alex Bodi și-a pus fanii pe jar, dupa ce a lasat sa se ințeleaga ca ar avea un nou iubit. Make-up artistul nu a confirmat acest lucru, dar imaginile vorbesc de la sine!

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Fiica ei, Oana, a facut anunțul

09:01, 23.02.2024 - Mioara Roman, fosta sotie a fostului premier Petre Roman, a murit la varsta de 83 de ani. Anuntul privind moartea sa a fost facut pe... The post A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Fiica ei, Oana, a facut anunțul appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

A murit Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman

08:00, 23.02.2024 - Mioara Roman suferea de boli grave și fusese internata intr-un azil de batrani din Snagov. Mioara Roman s-a stins din viața, la caminul de batrani, de la Snagov, unde locuia de ceva vreme. La varsta de aproape 84 de ani, fosta soție a lui Petre Roman a pierdut lupta cu un stop cardiac, dupa o viața…


Ce parere ai despre aceasta stire?