Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a reacționat Vica Blochina atunci când l-a revăzut pe Victor Pițurcă! Blonda a fost șocată: „Satana!”

Publicat:

pare ca nu l-a uitat sub nici un chip pe Victor Pițurca, cel cu care are și un copil. Vedeta și fostul selecționer s-au revazut dupa ani intregi, iar blondina a avut o reacție incredibila. Iata ce a spus!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Ce rol a jucat credința in viața Vicai Blochina. Vedeta a facut marturisiri importante: „Am o perioada cand...”

09:20, 29.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Vica Blochina a vorbit despre credința. Vedeta a facut marturisiri importante despre acest aspect. Iata ce rol a jucat credința in viața ei!

Alex Pițurca, surprins in compania altei femei » Cum a reactionat Cristina Ich, partenera sa de viata

11:15, 14.04.2024 - Alex Pițurca (40 de ani), baiatul fostului selecționer Victor Pițurca (67), a fost surprins in compania unei femei misterioase de curand, intr-un parc din București. Cristina Ich (37), femeia cu care are un copil și cu care se pare ca s-a impacat, nu e deloc geloasa. Alex Pițurca și Cristina Ich s-au…

Iulia Vantur, ceruta de sotie. S-a intamplat in public, cum a reactionat vedeta. Foto

11:20, 26.03.2024 - Iulia Vantur a fost ceruta de sotie! Fosta prezentatoare tv a avut parte de un moment incredibil pe rețelele de socializare. Un fan a intrebat-o daca vrea sa fie soția lui, iar intrebarea a generat un val de reacții. Cum a reacționat, insa, vedeta? Iulia Vantur a fost ceruta de sotie Iulia Vantur, una…

Ce acuzații face Nikita, dupa ce a fost batuta, in urma cu doua luni, in timp ce mergea pe strada. Blonda a luat o decizie radicala

11:10, 18.03.2024 - Nikita a trecut prin momente de coșmar in urma cu doua luni, iar deși ar parea ca a depașit acea situație, lucrurile nu stau chiar așa. Vedeta e extrem de revoltata și susține ca oamenii legii nu-și fac treaba. Cei care au atacat-o sunt liberi in continuare.

Cum arata casa in care locuiește Vica Blochina. Are cada de cristal, iar patul e facut din piele de crocodil

17:35, 12.03.2024 - Vica Blochina locuiește intr-un apartament din București, care ar fi fost achiziționat de Victor Pițurca in urma cu cațiva ani, potrivit informațiilor aparute in presa mondena. Iata imagini din interiorul luxos!

Xtra Night Show. Ce spune Vica Blochina despre situația sa amoroasa. Cu cine se iubește vedeta: ”Unele lucruri se țin secret”

08:35, 08.03.2024 - Vica Blochina a fost o perioada indelungata singura, iar fanii s-au intrebat cand va putea fi vazuta la brațul unui domn. Vedeta a oferit cateva detali importante cu privire la viața ei sentimentala. In prezent, traiește o frumoasa poveste de dragoste pe care o ține departe de ochii curișilor.

Vica Blochina, mai ‘tanara’ cu 10 ani. Ce intervenții estetice a facut vedeta și cați bani a platit

10:01, 21.02.2024 - Vica Blochina, in varsta de 48 de ani, a ajuns iar pe mana medicului estetician. Fosta amanta a lui Victor Pițurca vrea sa arate mai tanara cu orice preț, așa ca și-a facut cateva intervenții estetice la nivelul feței. Cați bani a scos din buzunar fosta balerina? Vica Blochina a apelat iar la intervenții…


Ce parere ai despre aceasta stire?