Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a apărut Andreea Esca la Neversea 2022. Prezentatoarea a purtat perucă roz și s-a distrat toată noaptea

Publicat:

Andreea Esca a atras atenția cu cea mai recenta apariție a sa. Celebra prezentatoare de la Pro TV a participat la Neversea 2022, eveniment pentru care a facut o schimbare radicala de look. Andreea Esca s-a distrat la festivalul Neversea 2022, care are loc weekendul acesta la malul marii. Pentru acest eveniment, vedeta Pro TV s-a pregatit temeinic. A purtat o ținuta lejera, creata de designerul Irina Voinea. A imbracat un hanorac viu colorat, pantaloni negri, iar in picioare a avut bocanci. Și-a schimbat și look-ul, Andreea Esca a purtat o peruca roz la Neversea 2022. Și-a strans parul intr-un…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Momente intense pentru Laura Cosoi. Șocant ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei: „Cu noi...” / VIDEO

15:56, 01.05.2024 - Laura Cosoi a trait momente intense in timpul filmarilor pentru emisiunea Vacanța de Vedeta. Prezentatoarea TV a fost emoționata profund. Iata ce s-a intamplat pe platourile de filmare, in timp ce vorbea despre mama ei.

Traditii cu scrumbii, intr-un cunoscut parc bucureștean

09:30, 27.04.2024 - O gama variata de delicatese pescaresti vor putea fi gasite in Parcul Izvor din Capitala, de vineri pana duminica, in cadrul evenimentului Traditii de Florii cu Scrumbii. Potrivit unui comunicat transmis joi AGERPRES, vizitatorii sunt asteptati cu o gama variata de delicatese pescaresti pentru a sarbatori…

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.


Ce parere ai despre aceasta stire?