Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Culorile norocoase în 2018 pentru fiecare zodie

Publicat:

Potrivit astrologilor, în anul 2018, fiecare zodie ca avea o culoare norocoasa, iar multe dintre ele sunt asociate cu fericirea și succesul pe care-l vor avea pe parcursul celor 12 luni.

Iata care este culoarea norocoasa a fiecarei zodii în acest an:

Berbec
Berbec este guvernat de planeta Marte. Iar culoarea acest nativ, pentru 2018, este galben (toate nuanțele). De asemenea, cele care va mai poarta noroc sunt alb, verde lamâie și verde smarald - atrag norocul de partea voastra.



Taur
2018 este considerat pentru Taur anul muncii…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Zodiacul sentimental. Cei 3 nativi care iși vor gasit adevarata dragoste in 2024

23:30, 16.05.2024 - Anul 2024 aduce multe schimbari și oportunitați, iar pentru anumite zodii, acesta va fi anul in care iși vor intalni dragostea adevarata. Astrele au pregatit surprize frumoase pentru cei norocoși, iar in acest articol vom explora cele trei zodii care au cele mai mari șanse sa-și gaseasca sufletul pereche…

Spectacol ceresc: 6 planete se vor alinia intr-un fenomen astronomic rar in vara 2024

09:35, 13.05.2024 - Vara acestui an ne pregatește o adevarata parada planetara. Mercur, Marte, Jupiter, Neptun, Saturn și Uranus se vor alinia intr-un fenomen astronomic care nu se va mai repeta pana in anul 2080.

Tu știi cum sa asortezi camașa cu sacoul?

10:11, 06.05.2024 - Intr-o lume a modei in continua schimbare, anumite elemente raman constante. Sacourile și camașile barbatești sunt parți esențiale ale garderobei masculine care transcend tendințele efemere și raman simboluri ale eleganței și rafinamentului. In acest articol, exploram arta de a alege sacouri și camași…

Science Report: Violet, nu verde, ar fi culoarea preponderenta a vieții din Univers ● „Aurul proștilor” ar fi mult mai valoros decat și-ar fi imaginat cineva ● De ce au disparut vanatorii-culegatori din Europa?

10:15, 17.04.2024 - Violet, nu verde, ar fi culoarea preponderenta a vieții din Univers ● „Aurul proștilor” ar fi mult mai valoros decat și-ar fi imaginat cineva ● De ce au disparut vanatorii-culegatori din Europa?

In prima zi a celui mai colorat anotimp din an, Smiley lanseaza „Culoarea ta”, o piesa in toate culorile iubirii

11:25, 01.03.2024 - In prima zi a celui mai vesel și romantic anotimp din an, Smiley lanseaza „Culoarea ta”, o piesa in toate culorile iubirii. De la albastrul ochilor, albul norilor, auriul cerceilor, verdele semaforului, movul strugurilor sau roșul aprins al nopților, Smiley coloreaza lumea in toate nuanțele din paleta…


Ce parere ai despre aceasta stire?