Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Culiță Sterp, o nouă operație. Ce s-a întâmplat acum, după dezamăgirea de prima dată

Publicat:

De curand, Culița Sterp a ajuns, din nou pe mana medicului estetician. Astfel, cantarețul a apelat iarași la procedura de implant de par, dupa ce prima intervenție a fost un real eșec. Culița Sterp, o noua operație Culița Sterp și-a uimit din nou fanii. Acesta a apelat din nou la medicul estetician pentru a-și face […] The post Culița Sterp, o noua operație. Ce s-a intamplat acum, dupa dezamagirea de prima data appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adi de la Valcea, vacanța „stricata”. Ce s-a intamplat dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate: „Sunt foarte suparat”

19:31, 09.04.2024 - Adi de la Valcea a fost dezamagit! Vacanța artistului a fost „stricata”! Cantarețul a dezvaluit pe o rețea de socializare ce s-a intamplat, dupa ce a apelat la o agenție de turism ca sa plece in strainatate.

Ana Maria Mocanu, din nou in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat: „Este o necesitate” / FOTO

12:21, 05.04.2024 - Ana Maria Mocanu a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Fosta asistenta TV spune ca a fost mai degraba nevoita sa apeleze la o intervenție decat pentru ca și-a dorit, așa ca, s-a lasat pe mainile specialistului. In plus, iși dorește sa iși faca și o alta procedura peste cateva luni.

Guvernatorul regiunii ruse Murmansk, injunghiat de un barbat. Oficialul, dus in sala de operație/Ce s-a intamplat cu atacatorul

09:25, 05.04.2024 - Guvernatorul regiunii ruse Murmansk a ajuns la spital, dupa ce a fost injunghiat de un barbat. Un atacator a carui identitate nu este cunoscuta l-a injunghiat pe guvernatorul regiunii arctice ruse Murmansk, ranindu-l la stomac. Totul s-a intamplat dupa ce acesta avusese joi o intalnire cu locuitorii…

Amarah, o noua intervenție estetica. La ce operație a apelat de aceasta data cea mai virala tanara transgender / FOTO

11:10, 07.03.2024 - Amarah a ajuns din nou pe mana medicilor esteticieni! Cea mai virala tanara transgender de la noi a trecut, de curand, prin cabinetul specialistului, acolo unde a avut parte de o noua transformare. Iata la ce operație a apelat de aceasta data Amarah!

Mirela Vaida, in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat prezentatoarea de la Acces Direct: „Trebuie sa am grija”

13:25, 27.02.2024 - Mirela Vaida a fost, de curand, in cabinetul medicului estetician. Prezentatoarea de la Acces Direct a facut o mica schimbare, pe care a facut-o mai degraba de nevoie, decat pentru ca iși dorea.

Iuliana Pepene a ajuns in cabinetul medicului estetician! La ce procedura a apelat frumoasa prezentatoare TV: „O sa revin” / VIDEO

22:35, 01.02.2024 - Iuliana Pepene face schimbari majore in viața ei! Cunoscuta prezentatoare TV de la Antena 1 a ajuns, de curand, in cabinetul medicului estetician! Iata la ce procedura a apelat fosta concurenta de la America Express!

Brad Pitt si-ar fi facut o operatie estetica de 100.000 de lire, in secret. Explicatia unui celebru medic estetician

03:00, 27.01.2024 - Brad Pitt a descoperit masina timpului nu doar in filmul „Strania poveste a lui Benjamin Button”, ci si in viata reala. La 60 de ani, pare ca intinereste. Doar ca analiza necrutatoare a unui medic britanic a adus un verdict pe muchie de cutit: actorul ar fi recurs la operatii estetice pentru look-ul…


Ce parere ai despre aceasta stire?