Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Culisele mortii culturistului Viorel Ristea

Publicat:

Familia lui , unul dintre cei mai importanti culturisti romani, mort vineri in somn, la numai 29 de ani, la Miami (SUA), a trimis ieri o scrisoare in care explica circumstantele decesului. Ei confirma spusele prietenilor sportivului, conform carora Ristea era obosit, nedormit, unul dintre apropiati sustinand ca lua pastile fara control, o data dandu-i si sangele pe nas de la suplimente. Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro amanunte incredibile oferite de familia lui .

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ploaia a amanat debutul Simonei Halep la turneul parizian Trophee Clarins. Cand a fost reprogramat meciul

16:15, 14.05.2024 - Simona Halep (32 de ani, 1149 WTA) ar fi trebuit sa joace marți, 14 mai, cu americancei McCartney Kessler (24 de ani, 123 WTA), in primul tur al Trophee Clarins, turneu parizian de categorie WTA 125 la care dubla caștigatoare de Grand Slam a intrat pe tablou grație unui wild card. Partidele de azi au…

Vlad Niculici face dezvaluiri din culisele „Chefi la cuțite” dupa ce a fost eliminat: „Nu e totul așa cum se vede la televizor”

11:15, 09.05.2024 - Vlad Niculici a fost eliminat de la „Chefi la cuțite” pe 6 mai. Concurentul care a facut parte din echipa lui Alexandru Sautner a rupt tacerea și a spus ce se intampla in culisele show-ului culinar de la Antena 1. Saptamana trecuta, Alexandru Sautner a avut pentru a doua oara in echipa lui cea mai buna…

Formula 1: Motivele pentru care Max Verstappen ar urma sa negocieze cu Mercedes

12:25, 30.04.2024 - Bun cunoscator al lumii automobilistice și un pilot cu experiența, olandezul Tom Coronel vorbește intr-un podcast pentru RacingNews365 despre motivele pentru care compatriotul Max Verstappen ar urma sa negocieze cu ocazia Marelui Premiu din Miami un contract cu Mercedes.

Corina Caciuc a fost chemata ca martor impotriva lui Reghecampf, in procesul de divorț: „Trebuie sa ne lamurim cine a destramat familia”

17:45, 11.04.2024 - Miercuri 10 aprilie, la Judecatoria Buftea, a avut loc o noua infațișare in procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Click! are toate detaliile din sala de judecata de la avocatul impresarei, Oleg Burlacu. Avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu,  a cerut in instanța ca martora…

Spitalul morții. O gravida a murit in chinuri, la mai puțin de o zi de la internare

13:41, 02.04.2024 - O gravida a murit la Spitalul Județean Bacau, dupa ce fusese internata cu dureri puternice. Femeia era insarcinata in patru luni și s-a stins la nici 24 de ore de la internare. Familia acuza echipa de medici, menționand ca nu i-au acordat ingrijirile medicale necesare. Citește și: Argeș. Atenție la…

Fosta nevasta a iubitului Arynei Sabalenka, ipoteza incredibila in cazul morții acestuia

20:50, 20.03.2024 - Chiar daca departamentul de poliție din Miami anunța ca principala ipoteza sinuciderea in cazul lui Konstantin Koltsov, fosta sa soție a susținut ca acesta era cel mai probabil foarte beat și moartea ar fi survenit in urma unui accident.

Noi detalii din culisele morții lui Navalnii. Cat de avansate erau negocierile privind un schimb de deținuți și ce intenții avea Putin?

16:45, 08.03.2024 - Vladimir Putin luat in calcul posibilitatea de a-l preda pe principalul sau rival politic, Aleksei Navalnii, in schimbul a doi ruși arestați in Occident pana cu cateva ore inainte de moartea politicianului in colonia penitenciara „Lupul polar”.

Știrile Antena Stars. Ce spune rezultatul autopsiei in cazul morții lui Mile Povan. Ce spune fratele sau, Marius: "Au constatat ca a avut un cheag..." / VIDEO

15:20, 29.02.2024 - Marius, fratele lui Mile Povan, artistul gasit decedat in casa, a vorbit despre rezultatul autopsiei in cazul morții tanarului in varsta de 31 de ani. In cadrul unei interevnții telefonice la Știrile Antena Stars, acesta a vorbit despre cauza decesului fratelui sau.


Ce parere ai despre aceasta stire?