Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Formula 1: Motivele pentru care Max Verstappen ar urma să negocieze cu Mercedes

Publicat:
Formula 1: Motivele pentru care Max Verstappen ar urma să negocieze cu Mercedes

Bun cunoscator al lumii automobilistice și un pilot cu experiența, olandezul vorbește intr-un podcast pentru RacingNews365 despre motivele pentru care compatriotul ar urma sa negocieze cu ocazia din Miami un contract cu Mercedes.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Donald Trump, talisman norocos pentru McLaren » Lando Norris, proaspat caștigator de Grand Prix, criticat aspru: „A fost o onoare!”

17:40, 07.05.2024 - In cel de-al 110-lea start din Formula 1, Lando Norris, pilotul celor de la McLaren, a obținut prima victorie a carierei in Marele Circ, la Miami. Britanicul a profitat de un safety car la momentul favorabil, devansandu-l pe Max Verstappen, care a terminat pe poziția a doua. Podiumul a fost completat…

VIDEO Cum au reacționat Max Verstappen și Lewis Hamilton dupa prima victorie a lui Lando Norris in Formula 1

09:50, 06.05.2024 - Lando Norris și-a indeplinit un vis pe circuitul de la Miami și a obținut prima sa victorie in Formula 1. La finalul cursei, pilotul britanic al echipei McLaren a fost felicitat de campionii mondiali Max Verstappen (Red Bull) și Lewis Hamilton (Mercedes).

Verstappen obține pole position-ul in cursa de sprint de la Miami

10:45, 04.05.2024 - Max Verstappen de la Red Bull a obținut vineri seara pole position-ul pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami. In prima linie, langa el, se va afla Charles Leclerc de la Ferrari, care a ratat cea mai mare parte a antrenamentelor de dimineața d

Formula 1: Max Verstappen, pole position in cursa sprint de la Miami - Rezultate dezamagitoare pentru Mercedes

08:50, 04.05.2024 - Nu a fost loc de surprize in calificarile pentru cursa sprint de Formula 1 de la Miami, Max Verstappen stabilind cel mai bun timp (1:27.641). Dezamagirile zilei au venit din partea monoposturilor Mercedes: George Russell va pleca al 11-lea in cursa de sambata, iar Lewis Hamilton al 12-lea.

Formula 1: Dorit de Mercedes, Max Verstappen vorbește despre viitorul sau in „Marele Circ”

17:20, 03.05.2024 - Presa din Germania a scris in ultima perioada despre posibila mutare a lui Max Verstappen (Red Bull) la Mercedes, iar triplul campion mondial a comentat aceste zvonuri inainte de Marele Premiu de Formula 1 de la Miami.

Vestea șoc in 'Marele Circ'! Triplul campion mondial, Max Verstappen, se desparte de Red Bull

12:15, 03.05.2024 - Triplul campion mondial Max Verstappen a anuntat, joi, inaintea Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami, ca nu intentioneaza sa se desparta de echipa Red Bull, la o zi dupa plecarea inginerului Adrian Newey, transmite AFP, citat de Agerpres.

Formula 1: Max Verstappen a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei

11:05, 20.04.2024 - Pilotul olandez al echipei Red Bull, Max Verstappen, a castigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, disputata sambata dimineata. Verstappen i-a invins pe Lewis Hamilton (Mercedes) si Sergio Perez (Red Bull). Au urmat cele doua Ferrari, cu monegascul Charles Leclerc in fata spaniolului Carlos…

Carlos Sainz domina in antrenamentele libere premergatoare Marelui Premiu al Bahrainului in Formula 1

19:20, 01.03.2024 - Spaniolul Carlos Sainz de la echipa Ferrari a dominat in cea de-a treia sesiune de antrenamente libere inaintea Marelui Premiu al Bahrainului, prima etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, desfașurata vineri pe circuitul Sakhir, conform informațiilor furnizate de AFP. Sainz a fost urmat de compatriotul…


Ce parere ai despre aceasta stire?