Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Juraj Cintula spune că nu a vrut să-l omoare pe Robert Fico și vrea să-i ceară scuze: „Voia să-l rănească”

Publicat:
Juraj Cintula spune că nu a vrut să-l omoare pe Robert Fico și vrea să-i ceară scuze: „Voia să-l rănească”

Barbatul care l-a impușcat pe face noi declarații. spune ca nu a vrut sa-l omoare pe premierului slovac si ca isi regreta gestul, potrivit AFP, citeaza observatornews.ro .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Robert Fico il iarta pe cel care a vrut sa-l omoare. „Nu am niciun sentiment de ura fata de necunoscutul care a tras asupra mea“ VIDEO

20:41, 05.06.2024 - Prim-ministrul slovac Robert Fico a afirmat miercuri, 5 iunie, intr-un mesaj video ca iși va relua activitatea incetul cu incetul și ca il iarta pe individul care a incercat sa-l omoare, transmit agentiile internationale de presa.

Dezvaluiri din cadrul interogatoriului: Atacatorul premierului Fico invoca motive politice și spune ca nu a intenționat sa-l omoare

20:10, 23.05.2024 - Barbatul acuzat de tentativa de asasinare a prim-ministrului slovac Robert Fico le-a declarat anchetatorilor ca a actionat din dezacord cu politica guvernului, ca nu a intentionat sa-l omoare pe premier si isi regreta gestul, potrivit unui document obtinut joi de AFP, scrie AGERPRES.

Barbatul care l-a impușcat pe Robert Fico a facut noi declarații: „Nu a vrut sa-l omoare pe premier și iși regreta gestul”

17:40, 23.05.2024 - Barbatul acuzat de tentativa de asasinare a prim-ministrului slovac, Robert Fico, le-a declarat anchetatorilor ca a actionat din dezacord cu politica guvernului, ca nu a intentionat sa-l omoare pe premier si isi regreta gestul, potrivit unui document obtinut joi de AFP, citata de Agerpres.

„Monstrul din parc”, noi probleme cu legea! A incercat sa omoare un copil, iar acum...

22:51, 20.05.2024 - Individul care a trecut puțin pe la pușcarie dupa ce a incercat sa omoare un copil are din nou probleme cu legea: primarul din localitatea natala a cerut inlocuirea unor amenzi cu munca in folosul comunitații!

Barbatul care a vrut sa-l omoare pe Robert Fico a facut primele declarații: „Nu sunt de acord cu politica Guvernului”

23:05, 15.05.2024 - Barbatul care l-a impușcat miercuri pe Robert Fico a facut primele declarații și a spus de ce a vrut sa-l omoare pe premierul slovac. Juraj Cintula a afirmat ca „nu este de acord cu politica Guvernului” și acuza ca „presa este lichidata”.

Versurile celebre ale lui Ionuț Cercel, prezente in discursul lui Marcel Ciolacu. Cum și-a cerut scuze, dupa afirmația controversata despre Moldova: ”Cu totii suntem Made in Romania”

19:46, 28.04.2024 - Ireal! Marcel Ciolacu și-a cerut scuze in fața romanilor, dupa afirmația controversata pe care a facut-o despre moldoveni. Nu oricum, ci folosind versurile celebre ale lui Ionuț Cercel, din una dintre cele mai cunoscute manele. Totul s-a intamplat sub privirile surprinse ale publicului!

Luca Mihai a ieșit din spital și are un mesaj pentru Homawoo: „Ma așteptam sa-mi dea mie un mesaj, sa-și ceara scuze” » Cand ar putea reveni pe teren + cine l-a vizitat in spital: „Au ras, au plans impreuna”

14:35, 21.04.2024 - Dupa o saptamana in care a fost internat la spitalul Elias, Luca Mihai (20 de ani), mijlocașul celor de la Poli Iași, accidentat grav de dinamovistul Josue Homawoo in prima jumatate de ora a partidei din 14 aprilie, a ajuns ieri seara acasa. Starea lui e tot mai buna de la zi la zi, dar are inca probleme…

VIDEO - Marcel Ciolacu a rabufnit: 'M-am saturat: nu mai avem timp de scuze!'

11:10, 08.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent la Spitalul Fundeni, unde a vorbit despre starea sistemului de sanatate din Romania.„Ne aflam la Fundeni, unde se salveaza vieți. De fapt și de drept aici se face sanatatea. La fel cum se face la Spitalul Universitar.


Ce parere ai despre aceasta stire?