Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu ochii trişti şi sufletul pustiit. DRAMA bătrânilor din Moldova, UITAŢI de copii prin aziluri

Publicat:

Sunt cu sufletul pustiit si li se usuca ochii de atata dor si asteptare. Viseaza zi si noapte sa-si imbratiseze copiii dar... nu au pe cine, pentru ca odraslele lor demult nu le mai trec pragul.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) A inceput cu melodiile din desene animate și viseaza sa devina cantareața de opera: O chișinauianca a ridicat in picioare juriul de la „Romanii au talent”

10:10, 27.04.2024 - Mia Rusu are 12 ani, este din Chișinau, Moldova, și a dovedit ca este talentata și foarte ambițioasa. Pasiunea pentru muzica a descoperit-o la varsta de 5 ani, cand a inceput sa cante melodiile din filmele și desenele animate pe care le urmarea, scrie protv.ro .

„Mergea Dumnezeu pe jos!” » Amintiri geniale cu omul numarul 1 al unei echipe de tradiție: „A venit cu o geanta de bani: «Ia, ba, țarane!»”

12:46, 12.04.2024 - Adrian Pitu (48 de ani), fost mijlocaș in Divizia A la inceputul anilor 2000, la echipe precum Dinamo, Universitatea Craiova, Oțelul, FCM Bacau sau Steaua, a povestit cum a fost sa lucreze cu Dumitru Sechelariu, fostul patron al bacauanilor. Pitu a ajuns la Bacau in 2001, dupa doar un sezon la Universitatea…

YMCA Moldova a organizat tabara de zi "Fii cu Ochii in 4" pentru copiii localnici și refugiații ucraineni

07:06, 23.03.2024 - YMCA Moldova a organizat recent tabara de zi "Fii cu Ochii in 4" in satul Tohatin, aducand impreuna 30 de copii localnici și refugiați ucraineni. Scopul acestei inițiative a fost sa promoveze atenția și conștientizarea in randul copiilor, oferindu-le oportunitatea de a dezvolta abilitați esențiale de…

Iluzia optica pe care poți sa o vezi doar cu ochii inchiși. A devenit virala in lume, oamenii sunt uimiți

21:40, 05.03.2024 - Iluzia optica pe care poți sa o vezi doar cu ochii inchiși. A devenit virala pe tot globul, dar mulți nu reușesc sa o descifreze. Aceasta iluzie optica va poate testa logica și gandirea creativa. Uitați-va cu atenție la imagine de mai sus! Iluzia optica pe care poți sa o vezi doar cu ochii inchiși […]…

Drama mai puțin știuta a lui Nicolae Guța. Și-a pierdut unul dintre frați dupa lupta cu cancerul, iar altul sufera de aceeași boala: „Ce este in sufletul meu...”

11:50, 05.03.2024 - Nicolae Guța a trecut printr-o perioada dificila, dupa ce, in urma mai bine de zece ani, și-a pierdut un frate, pe Samir. Barbatul suferea de cancer, iar aceeași boala i-a creat probleme și fratelui mai mic al manelistului, Ori Linguraru. A ajuns pe un pat de spital in Turcia, dupa ce a fost operat.

Au fugit de razboi, dar nu și de ochii polițiștilor de frontiera: Patru ucraieni ar fi platit cate 5 mii dolari ca sa ajunga ilegal in Moldova

15:20, 21.02.2024 - Patru barbați au fost surprinși in zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontiera Larga in timp ce treceau ilegal din Ucraina in Moldova. Potrivit autoritaților, aceștia ar fi platit unor persoane ca sa le fie facilitata traversarea frontierei, in afara punctelor de trecere.

Drama teribila a Irinei, fosta membra a trupei ASIA: ”Am reușit sa raman intreaga la minte, deși sufletul...”

19:20, 14.02.2024 - Fosta componenta a trupei A.S.I.A., Irina Nicolae duce o viața liniștita la Budapesta, alaturi de soțul și fiica sa. Insa nu intotdeauna a avut parte de tihna. In urma cu mai mulți ani fericirea artistei a fost umbrita de o adevarata drama.

Dumitru Diacov: "Partenerii externi inchid ochii la unele evenimente, care se intimpla in Moldova"

17:55, 05.02.2024 - Dumitru Diacov, fostul deputat și ex-președinte al Parlamentului, este de parerea ca in ceea ce privește evenimentele politice din Moldova și ecoul acestora in afara țarii, aici s-ar face la mijloc mai multe concesii din partea partenerilor externi și a explicat și de ce, noteaza Noi.md. "Nu o data…


Ce parere ai despre aceasta stire?