Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu ce probleme se confruntă fiica lui Aurelian Preda la cinci ani de la moartea cântărețului. Mărturii tulburătoare făcute de Anamaria Rosa

Publicat:

Fiica lui se confrunta cu probleme la cinci ani de la moartea cantarețului de muzica populara. a facut marturisiri și a dezvaluit ca trece printr-o perioada grea din cauza pandemiei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Ce a pațit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO

12:50, 08.05.2024 - Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta a vorbit pe rețelele de socializare despre fetița ei. Iata ce a pațit micuța Kim Nicole, dar și ce a postat iubita cantarețului de manele pe pagina de Instagram!

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

Bibi s-a fotografiat cu perfuzia la mana! Cu ce probleme se confrunta artista: “Am neglijat…” / FOTO

08:55, 15.03.2024 - Bibi, una dintre cele mai indragite artiste de la noi din țara, a publicat o fotografie cu perfuzia la mana. Fanii s-au ingrijorat și i-au trimis numeroase mesaje pentru a afla care e starea sa de sanatate. Ce a raspuns cantareața!

Oana Roman a rabufnit, dupa moartea Mioarei Roman. Ce a scandalizat-o: „Sa isi vada de viata lui, sa o lase pe mama sa se odihneasca in pace”

12:10, 06.03.2024 - Daca pana zilele trecute a menținut tacerea, Oana Roman a schimbat foaia. Fiica regretatei Mioara Roman, prima soție a ex-premierului Petre Roman, a dezvaluit prin ce a trecut mama ei cat timp era in viața și care a fost motivul real pentru care a mutat-o la un centru de varstnici. „Sa isi vada de viata…

"Nu poți compensa prin bani moartea unui copil". Tatal unui bebeluș omorat de nosocomiale in spital face marturii tulburatoare

09:35, 02.03.2024 - Tatal bebelușului mort in 2016 la Spitalul din Suceava din cauza infecțiilor nosocomiale a facut marturii tulburatoare in exclusivitate pentru Digi24, dupa ce instituția a fost gasita vinovata, o premiera in sistemul medical. Chiar și așa, barbatul spune ca daunele de 800.000 de euro nu pot compensa…

Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu se confrunta cu probleme de sanatate. Mika a ajuns la spital: „O noapte alba...” / FOTO

13:25, 24.02.2024 - Fiul Giuliei Anghelescu și al lui Vlad Huidu se confrunta cu probleme de sanatate. Mika a ajuns de urgența la spital, dupa ce seara trecuta s-a simțit foarte rau. Iata ce a pațit baiatul celor doi foști concurenți de la America Express, dar și ce postari au facut ei prin intermediul rețelelor de socializare!

Dorinel Munteanu se confrunta cu probleme serioase de sanatate. Anunțul ingrijorator facut de Oțelul Galați

17:40, 20.02.2024 - Vești triste pentru fanii fotbvalului romanesc! Dorinel Munteanu, antrenorul echipei Oțelul Galați nu trece prin cea mai buna perioada din viața lui. Tehnicianul se confrunta cu probleme grave de sanatate. Iata mesajul transmis de conducerea clubului!

”Sunt intr-o perioada grea...” Tzanca Uraganu și-a speriat fanii! Cu ce probleme se confrunta manelistul / FOTO

11:26, 20.02.2024 - Tzanca Uraganu și-a speriat fanii cu un mesaj ingrijorator. Manelistul ar trece printr-o perioada dificila, mai ales dupa ultimele scandaluri in care a fost implicat. Tzanca Uraganu și-a pus fanii pe ganduri cu ultima postare.


Ce parere ai despre aceasta stire?