Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Roxana Nemeș. Ce le-a mărturisit fanilor: „În sfârșit, m-am pus pe picioare"

Publicat:

Roxana Nemeș este activa in mediul online și comunica constant cu fanii. De curand, artista le-a povestit urmaritorilor de pe Instagram ca a avut probleme de sanatate și ca de mai bine de trei ani, durerile nu ii dadeau pace. Dupa mai multe investigații, Roxana Nemeș a aflat cu ce probleme se confrunta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gheorghe Dinca a fost gasit inconștinet in celula. Ce s-a intamplat cu „monstrul din Caracal”

09:21, 12.06.2024 - Gheorghe Dinca are probleme de sanatate Gheorghe Dinca , care executa o pedeapsa de 30 de ani de detenție pentru rapirea, violarea și uciderea Luizei Melencu și Alexandrei Maceșanu, a fost ulterior preluat de personalul penitenciarului și a primit ingrijiri medicale de specialitate, conform spynews.ro.…

Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Ce a pațit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO

12:50, 08.05.2024 - Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta a vorbit pe rețelele de socializare despre fetița ei. Iata ce a pațit micuța Kim Nicole, dar și ce a postat iubita cantarețului de manele pe pagina de Instagram!

Pisici omorate intr-un cartier din Alba Iulia. ”Erau singura bucurie pentru o doamna in varsta cu grave probleme de sanatate”

18:31, 20.04.2024 - Pisici omorate intr-un cartier din Alba Iulia. ”Erau singura bucurie pentru o doamna in varsta cu grave probleme de sanatate” O cititoare Alba24 semnaleaza ca cel puțin doua pisici au fost omorate in ultimele zile, intr-un cartier din Alba Iulia, cu ajutorul unor substanțe toxice.  Aceste animale erau…

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

Cristi din Banat, momente de panica! Și-a gasit mama intinsa pe jos! S-a speriat teribil atunci cand a vazut-o: ”Are probleme grave de sanatate”

23:40, 13.04.2024 - Cristi din Banat a trecut prin momente de panica in urma cu puțin timp. Dupa ce s-a mutat din apartamentul in care locuia, aceasta a venit sa-și viziteze mama, dar a avut parte de un șoc. A gasit-o intinsa pe jos pe femeie. Barbatul s-a gandit la ce era mai rau.

Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat dupa cateva luni in care s-a confruntat cu probleme de sanatate. A fost la un pas de anorexie

17:05, 12.04.2024 - Din luna august, Mellina se tot confrunta cu probleme de sanatate și nimic nu parea ca o ajuta. A fost pe la mai mulți doctori, dar fara rezultat. Cantareața spune ca abia de curand, dupa o lunga perioada, s-a vindecat atunci cand nu mai știa la cine sa mai apeleze.

Probleme mari de sanatate pentru Delia. Ce a pațit artista in timpul turneului in America: "Faza care ma sperie..." / VIDEO

18:15, 03.04.2024 - Aflata in turneu, in America, Delia se confrunta cu probleme de sanatate. Artista le-a dezvaluit fanilor de pe rețelele de socializare ca prezinta anumite simptome pe care nu le-a experimentat niciodata. Ce a pațit cantareața.

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.


Ce parere ai despre aceasta stire?