Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu ce bărbat celebru a plecat din club Pamela Anderson?

Publicat:

De cateva zile este la Cannes, pentru celebrul festival de film. Iar ieri seara, Pamela s-a distrat intr-un club, la un concert Akon. Fotografiile surprinse, ieri, cu faimoasa actrița, ne-o arata, insa, in compania unui barbat tanar, celebru, care pana nu demult a facut un cuplu cu o alta vedeta de peste Ocean. Este vorba despre Jean-Bernard Fernandez-Versini, care de-abia a divorțat de . Pamela și Jean-Bernard In fine, cert este ca Pamela și Jean-Bernard pareau extrem de apropiați in timp ce asistau in VIP Room la concertul Akon. Cei doi și-au zambit, au vorbit toata seara, iar din…

Citeste articolul mai departe pe okmagazine.ro…  

Sursa articol: okmagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tata s-a bagat ”ca musca in lapte” intre fiica sa și concubinul acesteia care s-au ciondanit la beție

17:05, 01.06.2024 - La data de 1 iunie ora 01.55, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizata la 112 de catre un barbat ca fiica sa a fost agresata de concubinul acesteia. In urma cercetarilor efectuate de catre polițiști, s-a stabilit ca partea vatamata de 35 ani, este intr-o relație de concubinaj cu un barbat de…

Un barbat din Caraș, trimis in judecata dupa ce și-a violat doua fiice vitrege. Una a nascut un baiat

10:30, 31.05.2024 - Doua fete din județul Caraș-Severin au trait clipe de coșmar luni la rand. Minorele au fost violate in mod repetat de tatal lor vitreg. Una dintre copile a ramas insarcinata și a adus pe lume un baiat.

Premiera la Cannes: Un barbat a caștigat premiul pentru cea mai buna actrița

15:35, 27.05.2024 - Karla Sofia Gascon, o transgender in varsta de 52 de ani, care se identifica drept femeie, a caștigat premiul pentru cea mai buna actrița feminina in filmul "Emilia Perez", potrivit informațiilor Le Figaro.

Andreea Bostanica, adevarul despre presupusul iubit arab! Influencerița a reacționat, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat misterios: „Cadourile alea...”

18:30, 21.05.2024 - Andreea Bostanica rupe tacerea! Artista a spus adevarul despre presupusul iubit arab! Cu a reacționat tanara, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat miserios. Fotografiile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Noi ținute spectaculoase la Festivalul de Film de la Cannes 2024

10:41, 16.05.2024 - Noi ținute spectaculoase la Festivalul de Film de la Cannes 2024 Prestigiosul Festival de Film de la Cannes 2024 a debutat saptamana aceasta pe Riviera Franceza. Pe langa premiere cinematografie importante și distincții oferite pentru producții de gen, ne ofera și prilejul de a admira vestimentațiile…

Cannes 2024: Actrita Meryl Streep va primi un Palme d'Or onorific

16:21, 05.05.2024 - Actrita americana Meryl Streep, in varsta de 74 de ani, va fi recompensata cu un trofeu Palme d'Or onorific in timpul ceremoniei de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes, pe 14 mai, au anuntat organizatorii evenimentului.

Filme regizate de Coppola, Audiard, Cronenberg si Sorrentino, in selectia oficiala de la Cannes 2024

19:05, 11.04.2024 - Filme regizate de cineasti de marca, precum Francis Ford Coppola, Jacques Audiard, David Cronenberg, Yorgos Lanthimos, Paul Schrader, Kirill Serebrennikov, Andrea Arnold si Paolo Sorrentino, se regasesc printre cele incluse in selectia oficiala din acest an a Festivalului de la Cannes, informeaza indiewire.com.

Romanca premiata la Cannes. Actorul Liam Neeson i-a dat votul la un mare festival din SUA | VIDEO

13:50, 17.03.2024 - O tanara din Pitești a demonstrat ca daca iți urmezi pasiunea cu toata ființa, rezultatele nu vor intarzia sa apara, drept dovada, documentarele ei au fost premiate la festivaluri prestigioase din Franța și de peste Ocean.


Ce parere ai despre aceasta stire?