Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CTP, despre scandalul Cuc - Tarom: „E vorba de un act de terorism!“

Publicat:

a declarat prin telefon, la Digi24, ca incercarea lui , , de a impiedica avioanele TAROM, care aduceau parlamentari la Bucuresti, din provincie, in ziua motiunii de cenzura, sa se ridice de la sol e „un atent la siguranta nationala”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Licitatii Constanta: Primaria Adamclisi a atribuit un contract de peste 800.000 de lei catre doua firme din Bucuresti si Ploiesti. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

17:00, 01.05.2024 - Contractul este impartit in doua loturi. Lotul 1 cuprinde echipamente digitale, iar al doilea lot cuprinde piese de mobilier Primaria comunei Adamclisi, judetul Constanta, a incheiat un contract de 858.580 de lei cu firmele Abitek Devices si Titan Traco. Obiectul achizitiei facute de autoritatea contractanta…

Un urs brun a fost semnalat la Ghimpați, Giurgiu. Viceprimarul localitații: „Este vorba despre un pui de urs, ratacit de habitatul in care traiește”

16:35, 30.04.2024 - Jandarmii și autoritațile locale sunt in stare de alerta in urma semnalarii prezenței unui urs brun in afara localitații Ghimpați. Viceprimarul localitații susține ca ar fi vorba despre puiul de urs vazut la Ciolpani (Ilfov), langa București, potrivit ziarului local Jurnalul Giurgiuvean.

Ce se va alege de TAROM. Grindeanu a dat detalii

16:21, 24.04.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri,  ca TAROM va primi pana la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene si apoi va intra intr-o etapa de reorganizare economica. „Odata cu primirea acestui ajutor de la Comisia Europeana noi trebuie sa intram intr-o etapa de reorganizare…

Sorin Grindeanu anunța schimbari radicale la TAROM: Nu am de ce sa ma ascund!

19:20, 17.04.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri ca Guvernul este interesat in acest moment sa scoata Tarom din "zona nefericita" in care se afla din punct de vedere economic si cauta investitori pentru acest lucru.

Spitalul ca o morga. Morțile suspecte de la Spitalului Sf. Pantelimon din București au bagat groaza in pacienți din toata țara

05:10, 15.04.2024 - Scandalul monstru in care este implicat Spitalul Sf. Pantelimon din București, acolo unde in decurs de patru zile și-au pierdut viața 17 pacienți, este departe de a se fi incheiat. Rudele celor decedați au nevoie de raspunsuri, la fel și noi, toți ceilalți.

S-au gasit droguri in apa reziduala din București! Ar fi vorba despre substanțe precum cocaina sau ecstasy

13:16, 04.03.2024 - Caz halucinant in București. Au fost gasite droguri in apa reziduala din mai multe zone, in urma unor analize. Ar fi vorba despre substanțe foarte periculoase, precum cocaina, ecstasy și alte droguri. Iata ce s-a intamplat și cum a reacționat directoarea Agenției Naționale Antidrog!

Prima decizie a lui Sorin Grindeanu dupa accidentul de metrou din București

22:26, 27.02.2024 - Sorin Grindeanu cere Metrorex sa prezinte un raport privind cauzele accidentului dintre cele doua garnituri de metrou Ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a solicitat, in aceasta seara, conducerii companiei Metrorex sa ii prezinte, cu celeritate, un raport privind cauzele…


Ce parere ai despre aceasta stire?