Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CROMUL Mineral esențial pentru sănătatea metabolică și prevenirea diabetului

Publicat:
CROMUL Mineral esențial pentru sănătatea metabolică și prevenirea diabetului

Pentru a asigura un aport adecvat de crom, doza recomandata variaza in funcție de varsta și sex, insa alimentația echilibrata ramane cea mai buna sursa de crom. The post CROMUL Mineral esențial pentru sanatatea metabolica și prevenirea diabetului first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prevenirea naturala a pietrelor la rinichi”

08:20, 30.04.2024 - Exploram metode eficiente și naturale de prevenire a litiazei renale, accentuand pe hidratare, aportul de acid citric, și reducerea consumului de oxalați și sare. The post Prevenirea naturala a pietrelor la rinichi” first appeared on Informatia Zilei .

SANATATEA ROMANILOR Ministerul Sanatatii a anuntat introducerea a 28 de medicamente inovative pe lista de compensate si gratuite

11:05, 26.04.2024 - Guvernul a aprobat o hotarare care prevede introducerea in lista de medicamente compensate si gratuite a unui numar de 28 molecule innovative, potrivit Agerpres.  The post SANATATEA ROMANILOR Ministerul Sanatatii a anuntat introducerea a 28 de medicamente inovative pe lista de compensate si gratuite…

SANATATEA NOASTRA Condimentele care pot imbunatați sanatatea creierului

14:10, 17.04.2024 - Ingrijirea corpului, practicarea de activitați fizice și alimentația sanatoasa sunt la fel de importante ca și menținerea unei bune sanatați a creierului. The post SANATATEA NOASTRA Condimentele care pot imbunatați sanatatea creierului first appeared on Informatia Zilei .

PESTA PORCINA AFRICANA Prevenirea imbolnavirii porcinelor de pesta porcina africana

16:50, 14.04.2024 - Pentru prevenirea imbolnavirii porcinelor de pesta porcina africana, Conform ORDINULUI nr. 132/418/2023, se impune respectarea unor recomandari specifice. The post PESTA PORCINA AFRICANA Prevenirea imbolnavirii porcinelor de pesta porcina africana first appeared on Informatia Zilei .

SANATATEA NOASTRA Refolosirea uleiului pentru prajit poate avea impact negativ asupra funcționarii creierului

09:50, 09.04.2024 - Tradițiile gastronomice romanești includ mancaruri și preparate prajite indelung, cum ar fi cartofii și șnițelele. Prajirea indelungata ar trebui sa fie evitata pe cat posibil din doua motive: in primul rand, din cauza conținutului ridicat de grasimi, care adauga valoare calorica alimentelor. The post…

DECIZIE MAJORA PENTRU SANATATEA PUBLICA Interzicerea țigarilor electronice in spațiile publice inchise

08:55, 01.04.2024 - Utilizarea țigarilor electronice in spațiile publice este de asemenea interzisa, iar incalcarea acestei reguli atrage sancțiuni severe. The post DECIZIE MAJORA PENTRU SANATATEA PUBLICA Interzicerea țigarilor electronice in spațiile publice inchise first appeared on Informatia Zilei .

RECOMANDARI Metode recomandate in prevenirea asteniei de primavara

13:05, 23.03.2024 - In aceasta perioada foarte multe persoane se pot confrunta cu astenia de primavara. The post RECOMANDARI Metode recomandate in prevenirea asteniei de primavara first appeared on Informatia Zilei .

PREVENIREA LITIGIILOR Securizarea moștenirii: Soluții inteligente pentru conservarea averii și planificarea succesiunii

21:36, 19.02.2024 - Pastreaza-ți averea in familie: Descopera cum trusturile și planificarea succesionala simplifica transmiterea patrimoniului intre generații. The post PREVENIREA LITIGIILOR Securizarea moștenirii: Soluții inteligente pentru conservarea averii și planificarea succesiunii first appeared on Informatia Zilei…


Ce parere ai despre aceasta stire?