Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Criză pe piața petrolieră. Două reţele de staţii de alimentare nu mai au în vînzare benzină cu cifra octanică 98

Publicat:

Doua mari retele de statii de alimentare din nu mai au in vanzare benzina cu cifra octanica 98 sau mai mare. Administratorii benzinariilor spun ca nu mai importa acest tip de carburant pentru ca nu este profitabil, dupa ce autoritatile au plafonat preturile la inceputul acestei luni. pentru Reglementare in Energetica sustine insa ca nu au fost plafonate pretu

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Prețul carburanților scade in continuare

10:55, 10.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) atesta in continuare ieftinirea prețurilor la carburanți pe bursele internaționale, tendința care se reflecta fidel la stațiile petroliere din Republica Moldova. In consecința, pe parcursul saptaminii curente benzina a scazut sub pragul de 26…

Mergeți la PECO in weekend: Prețurile la carburanți scad in urmatoarele trei zile

10:41, 10.05.2024 - Atenție, șoferi, nu faceți plinul astazi. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) anunța ca atesta in continuare ieftinirea prețurilor la carburanți pe bursele internaționale, tendința care se reflecta fidel la stațiile petroliere din Republica Moldova.

Saptamana patimilor cu chin pentru șoferi: Benzina se va scumpi și maine. Ce se intampla cu prețul motorinei

12:30, 29.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 30 aprilie. Astfel, prețul benzinei crește cu 1 ban, iar cel al motorinei scade cu 7 bani.

Benzina, mai scumpa și maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri la carburanți

12:10, 16.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 17 aprilie. Astfel, benzina se scumpește cu inca 2 bani, iar prețul motorinei scade cu 4 bani.

Prețul motorinei coboara sub 22 de lei per litru, in weekend: Cu cat se scumpește benzina

12:06, 22.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru weekend. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu 11 banuți mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 2 bani mai puțin.

Benzina si motorina se scumpesc maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri

12:15, 19.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 20 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 7 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 6 bani.

Carburanții, mai scumpi și in weekend: Cat va costa benzina și motorina

12:51, 15.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețurile la carburanți pentru 16-18 martie. Astfel, in acest weekend, șoferii vor achita pentru litrul de motorina cu un banuț mai mult, iar pentru cel de benzina - cu 2 bani mai scump.

Prețul benzinei, neschimbat de 8 Martie: Cu cat se va ieftini motorina

12:35, 07.03.2024 - Prețul benzinei va ramane neschimbat pentru urmatoarele zile. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți. Totodata, motorina va fi mai ieftina cu 4 banuți.


Ce parere ai despre aceasta stire?