Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina Țopescu va fi incinerată joi. Familia jurnalistei susține că-i respectă astfel ultima dorință

Publicat:

va fi incinerata joi. Familia vrea sa respecte astfel dorinta jurnalistei care ar fi spus de mai multe ori ca si-ar dori acest lucru.

Intre timp, ancheta este in plina desfasurare, dar medicii nu au putut stabili cauzele decesului. Au fost prelevate probe din mai multe organe, dar testele vor fi gata in cateva saptamani.
Potrivit primelor date ale autopsiei, ar fi murit in urma cu aproximativ doua saptamani. Ultima data cand telefonul i-a fost activ pe whatsapp a fost la ora 09 si 54 de minute in dimineata zilei de 28 decembrie.
Specialistii

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incredibil ce a gasit o mama in pereții din camera fiicei sale. Copila, de 3 ani, se plangea ca aude monștrii seara de seara

13:36, 01.05.2024 - Ashley Massis Class, o tanara mama care și-a impartașit povestea pe TikTok, a incercat sa o linișteasca pe fiica sa, care incepuse sa se planga ca aude monștri in camera ei. Incercarile de a o convinge ca nu are motive sa se teama au dus la o descoperire uluitoare.„Spunea ca a auzit monștri in peretele…

Rectorul SNSPA susține ca AUR nu are resurse pentru locale: Respecta manualul de propaganda și manipulare de tip KGB

17:46, 28.03.2024 - Rectorul SNSPA, Remus Pricopie, susține ca partidul AUR, condus de George Simion „respecta cuvant cu cuvant manualul de propaganda și manipulare de tip KGB”. Pricopie susține ca boicotul cu care amenința Simion ar fi de fapt o soluție de a evita „rușinea”.

Ce a postat iubita lui Mile Povan la trei saptamani de cand artistul a murit. Roxana nu iși gasește liniștea / FOTO

16:20, 21.03.2024 - Au trecut trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia lui sufera cumplit și cu greu iși poate accepta ca artistul nu mai este. Prin momente grele trece și iubita lui, Roxana, femeia care i-a fost alaturi in ultimii ani.

Inca un delfin mort la malul marii, inconjurat de gunoaie

10:35, 05.03.2024 - Delfinul a fost gasit de un localnic in zona Poarta 1 din Constanța. Omul a anunțat de urgența autoritațile.„In comparație cu alți ani, situația  eșuarilor cetaceelor se prezenta cu 1-4 exemplare eșuate pana  in acest moment. Insa acesta nu coincide neaparat cu  varful eșuarilor de pe litoralul romanesc,…

Cine este Petru Cerban, barbatul de 24 de ani care a lasat-o inconștienta pe tanara din Centrul Vechi. Familia atacatorului susține ca acesta nu ar fi fost capabil de asa ceva / FOTO

20:05, 26.02.2024 - S-a aflat cine este Petru Cerban, barbatul de 24 de ani care a lasat-o inconștienta pe tanara din Centrul Vechi. Familia atacatorului susține ca acesta nu ar fi fost capabil de asa ceva. Iata declarațiile apropiaților acestuia!

Vladimir Putin susține ca Rusia nu poate fi invinsa de Ucraina. Ce mesaj controversat a transmis președintele catre Occident: „Se va termina in cateva saptamani"

12:05, 09.02.2024 - Vladimir Putin spune ca Rusia nu poate fi invinsa in Ucraina. Ei bine, in cadrul unui interviu acordat jurnalistului american Tucker Carlson, președintele rus a subliniat faptul ca nu vede o infrangere pentru Rusia in Ucraina. Iata mesajul lui Vladimir Putin pentru Occident!

Specialiștii ANM anunța o vreme ciudata, in urmatoarele saptamani: diferențe mari de temperatura

08:05, 06.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a transmis, vineri, prognoza actualizata pentru perioada 5 februarie - 4 martie. Conform prognozei, in prima parte a lunii februarie vom avea temperaturi peste medie, in timp ce in a doua parte temperaturile vor fi in scadere și este posibil sa avem un episod…


Ce parere ai despre aceasta stire?