Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina Joia, de la "Visuri la cheie", primele declaraţii după ce a fost desfigurată într-un magazin din Bucureşti

Publicat:

a declarat ca angajații și martorii nu au intervenit sa o ajute, ba mai mult, un paznic a spus ca se afla "la țigara" in momentul producerii agresiunii.

"Am sunat singura la ambulanța, timp in care un domn a sunat la poliție. Am ajuns la spital și am fost operata de urgența pentru ca aveam piramida nazala sparta. Acum sunt in continuare in spital, iau calmante pentru durere și aștept ca medicii sa-mi spuna ca este totul in regula. Inca nu-mi vine sa cred ce mi s-a intamplat, dar mi-am mai revenit din șoc", a declarat pentru Pro TV.

Realizatoarea "Visuri

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Mititelu Junior, de urgența la spital! S-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Primele declarații!

10:26, 21.04.2024 - Adrian Mititelu Junior a ajuns de urgența la spital! Baiatul patronului de la FC U Craiova s-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Iata care sunt primele declarații facute de tatal lui, Adrian Mititelu!

Alerta in Capitala. O fetița de 2 ani a cazut de la etaj/Micuța, transportata de urgența la spital

14:35, 15.04.2024 - Incident grav, luni, in București. Atat cadrele medicale, cat și polițiștii au fost sesizați despre aceasta situație și au intervenit. S-a intamplat in Sectorul 1 al Capitalei, unde un copil a cazut de la etajul unui bloc. Din cate s-a aflat chiar de la Poliție, e vorba despre o fetita in varsta de…

Primele declarații ale elevului injunghiat la o școala din București. Adolescentul a vorbit despre atacator: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn ..."

19:20, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, elevul de clasa a X-a care a fost injunghiat de un alt tanar in curtea unui liceu din Capitala, a facut primele declarații despre incident. Ce a declarat adolescentul in ziua in care a fost externat din spital.

Mama baiatului violat face declarații cutremuratoare. Ea o acuza pe directoarea școlii ca n-a sunat la Poliție: Mi-a zis ca e vacanța

11:35, 04.03.2024 - Mama copilului violat de doua ori de colegi la o școala din București a povestit luni cum a aflat de agresiune. Ea a acuzat conducerea școlii ca nu a sunat la Poliție și ca, mai mult, i-a reproșat ca de ce nu a sesizat violul imediat, ci abia in 10 iunie, cand era vacanța.

Petre Roman, primele declarații dupa moartea fostei sale soții, Mioara Roman. Ce decizie urgenta a luat

12:30, 23.02.2024 - Petre Roman a avut o prima reacție, dupa ce s-a aflat public ca fosta lui soție, Mioara Roman, a murit. Mama Oanei Roman s-a stins la varsta de 83 de ani, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni. Iata ce decizie urgenta a luat fostul premier al Romaniei!

Pericol in Parcul Cișmigiu din București! Mai mulți copii au pus mana pe „boabe albastre” și au ajuns de urgența la spital

14:30, 12.02.2024 - Este pericol in Parcul Cișmigiu din București! Mai mulți copii au pus mana pe „boabe albastre” și au ajuns de urgența la spital. Aceștia au luat contact cu cateva substanțe impraștiate de autoritațile din Capitala.

STS: Un argeșean a sunat de 31.000 de ori la 112 anul trecut

12:00, 11.02.2024 - Operatorii STS ai Serviciului de urgența 112 au preluat, anul trecut, peste 10 milioane de apeluri. STS da exemplul unui apelant din județul Argeș, care a sunat fara a avea o urgența de aproape 31.000 de ori in decursul unui an, folosind mai multe numere de telefon. Apelurile au presupus un timp de…

Star Magazin. Dan Ciotoi, la un pas de moarte! Artistul a facut primele declarații dupa ce a fost operat de urgența: "Nu mai traiam..." / VIDEO

15:36, 31.01.2024 - Dan Ciotoi a facut primele declarații dupa ce a fost operat de urgența. Artistul a fost diagnosticat cu o boala grava și a vorbit despre starea actuala de sanatate, dupa ce a suferit intervenția chirurgicala care i-a salvat viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?