Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina Dorobanțu este din nou singură. De ce s-a despărțit de iubit

Publicat:

Cristina Dorobanțu este din nou singura! Relația controversata pe care o are cu fostul logodnic al sau continua sa ajunga in același punct. De ce au ajuns din nou la desparțire și care e motivul pentru care prezentatoarei de televiziune nu-i merge in dragoste? Cristina Dorobanți s-a desparțit de iubit Are succes și se bucura […] The post Cristina Dorobanțu este din nou singura. De ce s-a desparțit de iubit appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au desparțit dupa 3 ani de relație: „Avem episoadele noastre de pauza”

14:45, 10.05.2024 - Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au desparțit dupa o relație de 3 ani. Tanarul antreprenor a dezvaluit in emisiunea lui Catalin Maruța ca povestea de dragoste cu artista a ajuns la final.Dupa o relație frumoasa care a durat 3 ani, Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au decis sa puna capat poveștii…

Star Matinal. Xonia și fostul iubit, impreuna chiar și dupa desparțire! Cum explica artista relația dintre ei: „Sufletul meu...” / VIDEO

15:10, 17.04.2024 - Xonia și Michael, fostul ei iubit, s-au desparțit in urma cu ceva timp, dar sunt vazuți tot mai des impreuna. Cantareața susține ca ea și fostul partener sunt prieteni apropiați și se ințeleg mult mai mult așa, decat in perioada in care formau un cuplu.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia, acuzata ca i-a jefuit casa fostului iubit. Concurenta, adevarul despre relația care s-a terminat in urma cu șase ani: „A intrat peste mine”

20:50, 11.04.2024 - Antonia a fost acuzata de fani ca i-a jefuit casa fostului iubit. Cei doi s-au desparțit in urma cu șase ani, dupa multe episoade in care, potrivit spuselor ei, s-ar fi certat destul de rau și ar fi fost inchisa in casa de catre partenerul ei.

O vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el

12:51, 02.04.2024 - Dupa ce a fost acuzata de „tradare”, o vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor pentru ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el. Karina, așa cum este cunoscuta in lumea divertismentului, a renunțat la relația cu actorul Lee Jae-wook, pe care o facusera publica in urma cu aproape doua luni, scrie BBC.

Liviu Varciu, primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Ce spune cantareața despre relația lor: „Iși dorea sa fim impreuna pe viața...”

21:50, 18.03.2024 - Liviu Varciu a fost primul iubit al Claudiei Patrașcanu! Cei doi au avut o relație pe vremea cand aveau frumoasa varsta de 19 ani. Artista a vorbit despre vremea cand au fost impreuna. Iata ce a declarat fosta soție a lui Gabi Badalau!

6 cupluri faimoase din Romania de care sigur ai uitat. De ce s-au desparțit deși s-au iubit la nebunie

13:40, 15.03.2024 - In lumea showbizului romanesc, dragostea și celebritatea se impletesc adesea intr-o poveste stralucitoare, dar uneori efemera. De-a lungul anilor, numeroase cupluri celebre din Romania au captivat imaginația publicului cu povestea lor de iubire, doar pentru ca apoi sa se desparta in mod surprinzator.…

De ce s-au desparțit Oana Roman și Cornel Pasat. Care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi: „Relația noastra s-a stricat din cauza…”

18:35, 08.03.2024 - De curand, in cadrul unui interviu de tip podcast, Oana Roman a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cornel Pasat. Iata care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi! Vedeta a facut declarațiile momentului.

De ce s-au desparțit Florin Ristei și Naomi Hedman. Artistul a spus tot

13:40, 19.02.2024 - Florin Ristei și Naomi Hedman s-au desparțit la finalul anului trecut. Cei doi au preferat sa nu abordeze acest subiect in public, pana acum, cand artistul a facut primele declarații in legatura cu desparțirea. Motivul pentru care Florin Ristei și Naomi Hedman s-au desparțit Florin și Naomi s-au intalnit…


Ce parere ai despre aceasta stire?