Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristian Mihai, trimis titular de Rednic! Postolachi începe pe bancă

Publicat:

Rednic incepe campionatul cu cateva surprize in echipa de start. Una dintre el este juniorul , fotbalistul crescut de UTA care a evoluat in... The post , trimis titular de Rednic! Postolachi incepe pe banca appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sold-out la ultimul bal! Rednic: „Doar Joao Pedro a putut fi recuperat”

12:15, 06.05.2024 - Este sold out la ultimul bal, ultimul meci de pe arena „Francisc Neuman” in sezonul 2023-2024, un sezon incheiat cu rezultate peste așteptarile tuturor de... The post Sold-out la ultimul bal! Rednic: „Doar Joao Pedro a putut fi recuperat” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

UTA vs. Oțelul, meciul care poate asigura matematic salvarea. Tudorie și Kucher incep ca titular

15:36, 25.04.2024 - UTA iși poate asigura și din punct de vedere matematic salvarea de la retrogradare daca invinge astazi pe Oțelul Galați in meciul care incepe de... The post UTA vs. Oțelul, meciul care poate asigura matematic salvarea. Tudorie și Kucher incep ca titular appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Fotbalistul care nu a fost niciodata titular la FC Petrolul a adus victoria pe „Cluj Arena”, in fața lui „U”! Primele rezerve utilizate de debutantul pe banca” lupilor” au facut remontada, in numai doua minute: Irobiso și Jyry!

01:45, 14.04.2024 - Meciul din prime-time, de pe „Cluj Arena”, dintre Universitatea și FC Petrolul Ploiești a avut un istoric aparte: o prima repriza pe care specialiștii ar fi numit-o tacticizata la maximum, pe cand suporterii celor doua combatante, drept o „pastila” perfecta nu contra, ci pentru a induce… plictiseala,…

Conte, titular cu Dinamo! Rednic a ales o formula cu trei fundași centrali

19:05, 08.03.2024 - Ibrahima Conte revine ca titular la UTA dupa o absența de patru etape. Mircea Rednic a ales o formula de start cu trei fundași centrali... The post Conte, titular cu Dinamo! Rednic a ales o formula cu trei fundași centrali appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

N-au facut voia lui Becali » Gigi l-a cerut titular in Craiova - Rapid, dar antrenorul l-a lasat pe banca!

19:45, 04.03.2024 - Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB, i-a sfatuit pe cei de la Universitatea Craiova sa inceapa cu Andrei Ivan titular contra Rapidului, in locul lui Lyes Houri, insa staff-ul echipei din Banie a ales sa joace intocmai cum latifundiarul le sugerase sa nu o faca. ...

Rednic, suparat pe Cooper! „Știa ca lucrurile nu sunt ok din punct de vedere al transferului”

08:40, 23.02.2024 - Cooper a revenit la Arad dupa ce clubul iranian Foolad a decis ca nu se justifica achiziționarea atacantului de la UTA. El a fost dorit... The post Rednic, suparat pe Cooper! „Știa ca lucrurile nu sunt ok din punct de vedere al transferului” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

APEL UMANITAR pentru Johann Hentz, cunoscut artist rock. “Avem nevoie de prieteni și de oameni buni.”

10:20, 19.02.2024 - “Cateodata viața ne pune in fața obstacole pe care nu le putem trece singuri. In momentele de cumpana in care sanatatea si chiar supraviețuirea depinde de orice ajutor cat de mic, avem nevoie de prieteni și de oameni buni. Azi, Johann are nevoie de noi. Viața il incearca greu și la 53 de ani diagnosticul…

Fabry o repune pe UTA pe orbita spre play-off! Rednic i-a aratat obrazul…

16:45, 17.02.2024 - Visam, apoi ne trezim la realitate, adormim și iar visam, și iata ca UTA este din nou la poarta play-off-ului din Superliga dupa 26 de... The post Fabry o repune pe UTA pe orbita spre play-off! Rednic i-a aratat obrazul… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?