Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristi Pascu iti spune ce coafuri de mireasa sunt in trend in 2018

Publicat:

iti spune ce coafuri de mireasa sunt in trend in 2018 Conform specialistului, in ceea ce priveste coafurile de nunti, trendurile se schimba mai greu, nu in fiecare sezon ca in cazul altor tipuri de hairstyle. “Coafurile de nunta sunt un subiect sensibil. In acest caz particular nu asistam la o schimbare a tendintelor de la un sezon la altul. Trec de fiecare data ani buni pana cand apare un nou curent, insa, in principiu, coafurile de mireasa raman aceleasi, cu variatiuni. Miresele isi doresc ca in ziua nuntii sa fie adevarate printese, iar optiunile in acest sens sunt limitate”, spune…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 17 mai 2024. Andrada a cerut un mesaj din partea fostei iubite a lui Cristian. Ce i-a transmis Antoniei

16:21, 17.05.2024 - Antonia a privit in gala Mireasa de pe 17 mai 2024 un mesaj venit din partea Andradei. Tanara i-a cerut fostei iubite a lui Cristian sa confirme faptul ca ele nu au conversat intr-un live despre Antonia și Cristian.

Mireasa sezon 9, 13 mai 2024. Incalcare grava de regulament, cu consecințe imediate. Ce au facut Maria și Ștefan

15:35, 13.05.2024 - Maria și Ștefan au fentat camerele și lavalierele la petrecerea de sambata din casa Mireasa. Cei doi iubiți au incalcat regulamentul emisiunii. Simona Gherghe a anunțat ca fiul doamnei Iuliana intra in cursa de eliminare.

Mireasa, sezon 9. Ce s-a intamplat, de fapt, intre Ionela și Albert, dupa ce fata a decis sa plece: „In ochii mei s-a reabilitat”

21:50, 30.04.2024 - In emisia live de Mireasa, Caprciile Iubirii de pe 30 aprilie 2024 au fost difuzate imagini care au aratat ce s-a intamplat intre Albert și Ionela in pauza publicitara din timpul galei de vineri, dupa ce fata a plecat din platou și și-a facut bagajele penru a pleca.

Mireasa, sezon 9. Vlad a aflat ce speculații au emis fanii emisiunii dupa ce a vorbit codat in casa. Cum a reacționat Iuliana

13:06, 30.04.2024 - Vlad a vorbit codat in casa Mireasa, iar fanii emisiunii au facut tot felul de speculații. Simona Gherghe i-a spus tanarului la Mireasa: Capriciile Iubirii ca faptul ca nu a explicat clar la ce se referea, a dus la multe speculații pe grupurile emisiunii.

Mireasa, sezon 9. Tatal lui Alexandru, intervenție telefonica in direct. Ce a spus domnul George despre marturisirile fiului

13:35, 18.04.2024 - Dupa ce Alexandru a marturisit ca a fost dependent de jocuri de noroc, tatal acestuia a intrat in direct. De asemenea, Cristina și Alexandru au discutat cu Elena, dupa ce fata a avut mai multe reclamații la adresa atitudinii cuplului fața de ea.

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Laura și Cristian trebuie sa dovedeasca faptul ca nu au avut o relație in afara casei

16:55, 21.03.2024 - Dupa ce Laura a recunoscut ca ea și Cristian au vorbit inainte sa fie concurenți la Mireasa, cei doi au fost rugați sa arate conversația din telefon. Laura a pus la dispoziție telefonul, doar ca nu avea mesajele. Telefonul lui Cristian era acasa și a fost adus de tatal lui.

Mireasa, sezon 9. Antonia, deranjata pentru ca Valentin a acceptat un sfat de la Cristi: „Sunt foarte suparata”

13:45, 22.02.2024 - In emisia live de Mireasa, Capriciile Iubirii, de pe 21 februarie 2024 Cristi a vobit despre gestul de a o da jos de pe scaun la petrecere pe Antonia și de a-i vorbi urat. Baiaul a recunoscut ca a greșit și i-a dat un sfat lui Valentin. Antonia a fost foarte suparata pentru ca Valentin a acceptat sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?