Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristi Mitrea, adevărul despre iubita lui, care lucrează la PRO TV: „Ar putea fi viitoarea mea soție”

Publicat:

, tatal copilulului , și-a gasit fericirea, de patru ani ani, in brațele unei alte femei. Este și aceasta celebra, lucreaza in televizune și o cheama culmea, tot Andreea. Deși presa a vuit in ultima vreme ca luptatorul MMA ar avea o relație cu , acesta a dezvaluit ca are ganduri de […] The post , adevarul despre iubita lui, care lucreaza la PRO TV: "Ar putea fi viitoarea mea soție" first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

IPS Calinic despre cum sa se comporte un creștin care lucreaza intr-o corporație ce promoveaza agresiv curentul LGBT: ”Comportați-va ca un adevarat creștin, fara a face vreun compromis”

03:05, 15.06.2024 - Arhiepiscopul Sucevei și Radauților,IPS Calinic, a fost abordat in scris de un enoriaș care l-a intrebat cum ar trebui sa se se comporte un creștin care lucreaza intr-o corporație ce promoveaza agresiv curentul LGBT. ”Aș dori o lamurire asupra unui subiect care este mai mult prezent in societatea occidentala,…

Atenție fetelor, YNY Sebi este singur și disponibil! Ce condiții trebuie sa indeplineasca viitoarea iubita: „Vreau sa fiu implicat 100%”

14:45, 14.06.2024 - In atenția tuturor domnișoarelor! YNY Sebi, unul dintre cei mai in voga trapperi de la ora actuala, a dezvaluit ca este singur și total disponibil, dar și ce pretenții are de la viitoarea partenera. E tanar, talentat, cu un succes rasunator, dar și disponibil pe plan emoțional. YNY Sebi a povestit…

Daniela Iliescu, adevarul despre relația pe care o are cu familia lui Culița Sterp. Cum se ințelege iubita artistului cu soacra: "Avem mentalitați diferite..."

14:31, 27.05.2024 - Daniela Iliescu, iubita lui Culița Sterp, a vorbit despre relația pe care o are cu familia artistului. Dupa ce au aparut diferite conversații controversate și s-a spus chiar ca ea și rudele soțului ei nu se suporta, aceasta a ținut sa spuna cum stau, de fapt, lucrurile.

Se lucreaza intens la noua sala de sport de la Banești-Fantanele. Primarul Vasile Hij: ”Am speranța ca la toamna o inauguram” (foto)

10:25, 28.04.2024 - In comuna suceveana Fantanele se lucreaza cu accelerația turata la maxim. Pe raza localitații sunt deschise mai multe șantiere de investiții in beneficiul locuitorilor. Una dintre investițiile importante este și cea in sala de sport de la Banești, lucrare de 650.000 de lei realizata cu bani de la Compania…

Președinta OFSD Suceava, Larisa Blanari alaturi de ministrul tineretului in campania Fara bariere – TOT adevarul despre droguri” (foto)

22:05, 04.04.2024 - Președinta OFSD Suceava, Larisa Blanari, s-a aflat astazi alaturi de ministrul tineretului, Natalia Intotero, la Casa de Cultura din Suceava unde in prezența a 800 de tineri in principal elevi de liceu a debutat campania Fara bariere – TOT adevarul despre droguri”. ”Ma bucur ca municipiul Suceava a…

Se lucreaza intens la locul de joaca de pe Toloaca de jos din Radauți, investiție de peste 100.000 de euro. Primarul Loghin: ”Incercam sa finalizam investiția pana la sarbatorile Pascale”

19:15, 29.03.2024 - Se lucreaza intens la locul de joaca de pe Toloaca de jos din municipiul Radauți, o investiție de peste 100.000 de euro. Stadiul lucrarilor a fost verificat astazi la fața locului de catre primarul Bogdan Loghin care spera ca locul de joaca sa fie inaugurat pana de Paști. ”Odata cu soarele și caldura…

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?