Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristi Borcea, adevărul despre intervențiile estetice. Ce și-a putut face, de fapt, la chip

Publicat:

a spus adevarul despre intervențiile estetice. Ce și-a putut face, de fapt, la chip, citiți in articolul de mai jos. , dezvaluiri incredibile despre operațiile estetice. De la ce varsta a inceput sa practice intervenții de infrumusețare a spus tot adevarul despre intervențiile estetice. este unul dintre cei […] The post , adevarul despre intervențiile estetice. Ce și-a putut face, de fapt, la chip appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Directorul de la Matei Balș, noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Piersic. Cat de complicate sunt intervențiile la care actorul este supus: „O infecție...”

19:15, 09.05.2024 - Directorul de la Matei Balș a oferit noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Piersic. Iata cat de complicate sunt intervențiile la care marele actor este supus, dar și ce a transmis medicul!

Cum arata Gabriela Lucuțar, Regina Intunericului de la Chefi la cuțite, inainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut

19:25, 01.05.2024 - Pe Gabriela Lucuțar (Regina Intunericului) am putut s-o cunoaștem mai bine in sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite. Fanii au putut descoperi cum arata aceasta inainte de intervențiile estetice.

Dermacte, noile tratamente estetice inspirate de yoga faciala

11:05, 27.03.2024 - Dermacte, noile tratamente estetice inspirate de yoga faciala La evenimentul de lansare au luat parte vedete din showbiz și influenceri, care au aflat, de la specialiști avantajele noilor tipuri de tratamente faciale. ”Abordarea holistica in industria de frumusețe este un concept ce capata din ce in…

Atac fara menajamente al unui fost star al Barcelonei: „Nu poți vinde fum la nesfarșit. Adevarul trebuie spus!”

18:35, 04.03.2024 - Gerard Pique (37 de ani), care a jucat 15 sezoane la FC Barcelona, critica modul in care conducerea clubului incearca sa ascunda teribila criza financiara. „Spun ca vor sa caștige titlul in Spania și Liga Campionilor, dar nu au bani pentru a concura. Sa infrunte situația și sa adopte o strategie in…

Ce risca elevii care folosesc telefoanele mobile la ore. Romanca profesoara in Germania: „Am dreptul sa le confisc”

06:46, 27.02.2024 - Stabilita din 2011 in Germania, Miriam Mircea este profesoara de limbi straine la doua școli din landul Saxonia, din estul țarii, și a explicat pentru „Adevarul” ce sancțiuni risca elevii care folosesc telefoanele mobile la ore.

Fiica Anamariei Prodan, filmata intr-un salon de infrumusetare. Sarah Dumitrescu a vorbit deschis despre interventiile estetice: „Ma simt increzatoare”

10:46, 19.02.2024 - Fiica Anamariei Prodan a fost filmata recent intr-un salon de infrumusetare. Dupa ce, in ultima vreme, s-a vorbit destul de mult despre operațiile pe care și le-ar fi facut la nivelul feței, Sarah Dumitrescu a vorbit deschis despre interventiile estetice. Marturisirea surprinzatoare a sportivei. Fiica…


Ce parere ai despre aceasta stire?