Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă la Galaţi. Bărbat găsit cu gâtul tăiat, în propria locuinţă. Suspect principal: un om al străzii

Publicat:

Este ancheta la Galati, dupa ce un barbat a fost gasit mort cu mai multe taieturi pe corp si la gat, in apartamentul in care locuia singur. Un om al strazii, pe care barbatul il mai primea in casa uneori, a fost saltat si audiat de politisti.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sinucidere infioratoare la Suceava. Un barbat s-a stropit cu benzina și și-a dat foc in propria mașina

17:25, 23.05.2024 - Pompierii suceveni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autoturism aflat intr-o parcare din judetul Suceava. Din interior a fost scos un barbat decedat cu arsuri pe toata suprafata corporala. Pompierii au stabilit ca incendiul a fost provocat

Crima in Capitala. Un barbat a fost ucis in bataie, pe strada. A incercat sa apere doua fete

08:26, 15.05.2024 - Un barbat de 46 de ani a fost batut crunt cu bate marți seara, pe Bulevardul Constructorilor din București, langa Parcul Crangași, de doi tineri cu varste de 16 și 20 de ani. Victima a decedat dupa cateva zeci de minute de resuscitari, iar agresorii au fost prinși. Tragedia a avut loc in fața uneia…

Descoperire macabra in Timișoara. Un barbat de 31 de ani a fost gasit mort de mama sa, in propria locuința

21:00, 05.05.2024 - In Timișoara a avut loc o descoperire macabra! Mama și-a gasit fiul in varsta de 31 de ani fara suflare, chiar in propria locuința și a alertat autoritațile. Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar și au inceput cercetarile.

A scapat și de arestul la domiciliu! Luptatorul MMA Alin Chirila e liber, dupa ce in urma cu trei luni a sechestrat un barbat și l-a batut in propria mașina

10:10, 20.03.2024 - Doua luni a stat in inchisoare, iar inca o luna in arest la domiciliu, insa veștile sunt cat se poate de bune pentru luptatorul MMA Alin Chirila. Magistrații au decis in urma cu puțin timp sa-i schimbe masura, astfel ca de acum campionul este liber! 

Copila batjocorita repetat de un barbat din Galați in locuința in care statea cu chirie. Agresorul a fost arestat

13:16, 15.03.2024 - Mama unei fete de 15 ani a anunțat Poliția cand adolescenta i-a povestit ca a fost violata, de mai multe ori, de un barbat de 30 de ani in imobilul din Galați in care acesta locuiește cu chirie.

O casa, in flacari la Șoldanești, de 8 martie: Un barbat și-a incediat propria locuința. De ce a recurs la acest gest

17:45, 09.03.2024 - Un barbat este cercetat de oamenii legii dupa ce in urma unei dispute cu soția sa, a incendiat casa. Cazul a avut loc dupa ce individul a primit un ordin de restricție pe o perioada de zece zile de catre Inspectoratul de Poliție Șoldanești.

Crima teribila! Tanara insarcinata de 23 de ani, gasita cu gatul taiat! Ceilalți copii au vazut momentul, iar vinovat este un vecin / FOTO

16:46, 06.03.2024 - O crima teribila a avut loc in Statele Unite ale Americii! O tanara insarcinata, in varsta de 23 de ani, a fost gasita in propria casa cu gatul taiat! Ceilalți copii au vazut momentul, iar vinovat este un vecin.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?