Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă într-o familie din Argeș. Un bărbat este bănuit că și-a omorât soția

Publicat:

O femeie a murit in urma unei agresiuni, iar principalul suspect este soțul sau. Cadavrul victimei a fost gasit de anchetatori in locuința familiei din localitatea Poienarii de Argeș. Potrivit...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima infioratoare in Arad. Un barbat și-a ucis cu sange rece soția, dupa care și-a pus capat zilelelor. Cei doi au fost gasiți de fiul lor: „Tati a omorat-o pe mami” / FOTO

11:10, 15.06.2024 - Crima infioratoare in Arad: un barbat și-a ucis cu sange rece soția, dupa care a decis sa iși puna capat zilelor. Cei doi au fost gasiți de fiul lor. Tragedia a șocat orașul, iar autoritațile au demarat o ancheta pentru a stabili circumstanțele exacte ale incidentului.

Crima urmata de sinucidere la Seitin. Un barbat de 77 de ani si-a ucis soția, apoi si-a pus capat zilelor

09:26, 15.06.2024 - Crima urmata de sinucidere la Seitin, vineri dupa masa, acolo unde un barbat in varsta de 77 de ani si-a ucis soția – in varsta... The post Crima urmata de sinucidere la Seitin. Un barbat de 77 de ani si-a ucis soția, apoi si-a pus capat zilelor appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Crima urmata de sinucidere la Seitin. Un barbat de 77 de ani si-a ucis soția, apoi si-a pus capat zilelor

20:20, 14.06.2024 - Crima urmata de sinucidere la Seitin, acolo unde un barbat in varsta de 77 de ani si-a ucis soția – in varsta de 72 de... The post Crima urmata de sinucidere la Seitin. Un barbat de 77 de ani si-a ucis soția, apoi si-a pus capat zilelor appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un barbat din Botoșani și-a omorat soția, iar apoi s-a sinucis. Polițiștii l-au gasit spanzurat in casa

12:00, 27.05.2024 - Un barbat din localitatea Hiliseu Horia si-a ucis sotia si apoi s-a sinucis, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Botosani, Delia Neniscu, transmite Agerpres.

Crima infioratoare in Capitala! Barbat omorat in bataie in Crangași. De la ce ar fi pornit conflictul

09:00, 15.05.2024 - Un caz infiorator a zguduit liniștea unui cartier din Capitala și a pus in alerta oamenii legii. Un barbat de 46 de ani a sfarșit in condiții crunte, dupa ce a fost atacat, marți seara, și lovit fara mila. Cei doi suspecți, unul dintre ei minor, au reușit sa fuga, iar polițiștii i-au cautat aproape…

Crima ingrozitoare in Argeș! O barbat și-a ucis soția cu ciocanul de batut șnițele

12:26, 10.04.2024 - Crima șocanta in Argeș! Un barbat și-a ucis cu sange rece soția. Aceasta a murit, dupa ce a fost lovita cu ciocanul de batut șnițele. Cea care a anunțat poliția a fost chiar mama criminalului, ingrozita de ceea ce s-a intamplat.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?