Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă înfiorătoare la Constanța: Femeie înjunghiată de cumnatul său de 42 de ori. Cum s-a petrecut întreaga scenă

Publicat:

Potrivit anchetatorilor, crima a avut loc pe fondul unui conflict in familie, in dupa amiaza zilei de duminica, 19 septembrie. de pe langa Tribunalul Constanța au reținut un barbat in varsta de 41 de ani, acuzat de omor calificat.Suspectul este acuzat ca și-a ucis cumnata, sora concubinei, cu zeci de lovituri de cuțit.Tanara a intervenit in disputa aprinsa izbucnita intre sora si partenerul de viata al acesteia, sugerandu-i femeii sa il paraseasca.La un moment dat, sora concubinei i-ar fi spus acesteia sa ia fetița și sa plece amandoua cu ea, urmand sa puna in vanzare casa…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Recidivist retinut dupa ce in urma cu doua luni a omorat o femeie si i-a ascuns trupul pe un teren de langa un fost poligon de tragere

17:30, 17.04.2024 - Un barbat a fost retinut de procurorii din Petrosani dupa ce in urma cu doua luni a omorat o femeie si i-a ascuns trupul pe un teren din apropierea fostului poligon de tragere din Petrosani. Suspectul fusese condamnat anterior pentru omor calificat.

Crima in Sectorul 2 al Capitalei. O femeie a fost injunghiata de un vecin in blocul pe care il administra

21:41, 28.03.2024 - Un barbat in varsta de 57 de ani, din Sectorul 2 al Capitalei, a fost reținut de polițiști, joi seara, dupa și-a injunghiat mortal o vecina, care era administratorul blocului, a transmis Direcția Generala de Poliție a Municipiului București. 

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Crima in Drobeta-Turnu Severin! Femeie de 54 de ani, ucisa de propriul fiu, cunoscut drept consumator de droguri / FOTO

09:10, 02.03.2024 - O crima cu sange rece a avut loc, noaptea trecuta, Drobeta-Turnu Severin. Este vorba despre o femeie in varsta de 54 de ani, care a fost omorata de propriul fiu, in varsta de 28 de ani, cunoscut drept consumator de substanțe interzise.

Agentii pe paza dintr-un mall din Arad, loviti cu pietre si amenintati cu un cutit de un barbat. Suspectul a fost prins de jandarmi

17:20, 26.02.2024 - Incidentul a avut loc duminica, 25 februarie, la un mall situat pe Calea Aurel Vlaicu din municipiul Arad. Agenții de paza au fost loviți cu pietre de un barbat in varsta de 51 de ani, care i-a amenințat și cu un cuțit. El a fugit de la fața locului, dar a fost ulterior prins de jandarmi, anunța Jandarmeria…

Atac armat intr-un liceu din Germania: Un elev și-a injunghiat patru colegi cu un cuțit. Suspectul, reținut

17:00, 22.02.2024 - Mai multi elevi ai unei scoli din Wuppertal, oras din bazinului Ruhr-ului din vestul Germaniei, au fost raniti intr-un atac petrecut in incinta institutiei joi dimineata, a informat politia, anuntand ca a retinut un suspect, scrie observatorne w s.ro .

Femeie din Constanta, injunghiata de concubin in Ramnic, Valcea. Politistii il cauta pe agresor

17:50, 08.02.2024 - Politistii valceni cauta un barbat din judetul Constanta care, joi, si-ar fi agresat concubina in Ramnic, aceasta ajungand la spital dupa ce a fost lovita cu pumnii in cap si injunghiata in piciorul drept, au informat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea.

Caz socant in Valcea. O femeie de 30 de ani a fost lovita cu pumnii in cap și injunghiata de propriul iubit. In urma incidentului, barbatul din Constanța s-a facut nevazut

16:35, 08.02.2024 - Un incident șocant a avut loc, de curand, in Valcea. O femeie in varsta de 30 de ani a fost lovita cu pumnii in cap și injunghiata de catre iubitul ei, un barbat din Constanța. In urma incidentului, acesta s-a facut nevazut, in timp ce acum este cautat de polițiști.


Ce parere ai despre aceasta stire?