Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă conjugală: Un gălățean și-a strâns de gât soția în a treia zi de Crăciun

Publicat:

Un barbat de 35 de ani din Galati a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia, strangand-o de gat, conform news.ro.

de pe langa au anuntat joi ca procurorii au inceput urmarirea penala a unui barbat de 35 de ani, din municipiul Galati, pentru savarsirea infractiunii de omor asupra unui membru de familie.

“In dupa-amiaza zilei de 27.12.2023, in jurul orei 16:00, aflandu-se in locuinta comuna din municipiul Galati, pe fondul unui conflict spontan, a exercitat acte de violenta (sugrumare) asupra sotiei sale, in varsta de 30 de ani,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a suferit arsuri la maini si la picioare dupa o explozie, urmata de incendiu, intr-un bloc din Iasi

14:25, 16.04.2024 - Un barbat a suferit arsuri la maini si la picioare, marti, in urma unei explozii care s-a produs intr-un apartament din zona Copou din municipiul Iasi. Explozia a fost urmata de un incendiu, conform News.ro. Incidentul s-a petrecut, marti la pranz, intr-un bloc situat in zona Copou din municipiul Iasi.…

Crima ingrozitoare in Argeș! O barbat și-a ucis soția cu ciocanul de batut șnițele

12:26, 10.04.2024 - Crima șocanta in Argeș! Un barbat și-a ucis cu sange rece soția. Aceasta a murit, dupa ce a fost lovita cu ciocanul de batut șnițele. Cea care a anunțat poliția a fost chiar mama criminalului, ingrozita de ceea ce s-a intamplat.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Galati: Barbat gasit mort intr-o zona dezafectata, invelit intr-o prelata si cu urme de violenta

17:00, 29.03.2024 - Un barbat a fost gasit mort intr-o zona dezafectata aflata in spatele Gradinii Publice din municipiul Galati, trupul acestuia fiind invelit intr-o prelata si prezentand urme de violenta, informeaza vineri IPJ Galati. ‘La data de 28.03.2024, procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Galati…

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Crima oribila in Gorj - Și-a ucis fratele cu tarnacopul

11:55, 04.03.2024 - Un barbat din judetul Gorj a fost arestat preventiv dupa ce si-a omorat fratele, pe care l-a lovit de mai multe ori cu un tarnacop. Fapta a fost comisa in urma consumului de alcool. Reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj au anuntat ca un barbat este cercetat pentru omor asupra unui…


Ce parere ai despre aceasta stire?