Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Creatură uriașă descoperită în adâncul Oceanului Pacific. Arată senzațional și a uimit cercetătorii VIDEO

Publicat:

Pe fundul se gasesc nenumarate secrete. De la epave ale unor vase vechi și pana la viețuitoare spectaculoase. Dar noua descoperire, o creatura marina masiva și misterioasa, i-a uimit pe exploratori. Este ceea ce i s-a intamplat echipajului navei de cercetare in apele adanci din , California. Echipa a putut observa meduzele […] The post Creatura uriașa descoperita in adancul . Arata senzațional și a uimit cercetatorii VIDEO appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Veste uriașa: un plasture ce poate fi aplicat fara durere pe scalp va face sa dam uitarii problemele legate de caderea parului

06:25, 11.05.2024 - Cercetatorii de la MIT, Brigham and Women’s Hospital și Harvard Medical School au dezvoltat un nou tratament potențial pentru alopecia areata, o boala autoimuna care provoaca caderea parului și afecteaza persoane de toate varstele, inclusiv copii. In esența, chelia ar putea sa dispara de pe capul barbaților!

A fost descoperita o noua proprietate a luminii: cercetatorii spun ca ar putea duce la progrese majore in tehnologii

04:35, 11.05.2024 - Un grup de chimiști de la Universitatea din California, Irvine, au descoperit recent un nou mod in care lumina interacționeaza cu materia. Aceasta descoperire ar putea duce la imbunatațiri semnificative in tehnologii precum sistemele de energie solara, diodele emițatoare de lumina și laserele cu semiconductori.

Cea mai simpla metoda de gestionare a furiei, descoperita de cercetatorii japonezi

21:25, 11.04.2024 - Cand vedeti rosu de manie, evitati sa va descarcati pe colegi sau pe cei dragi, notati-va mai degraba gandurile vulcanice apoi aruncati-le la gunoi sau intr-un tocator de hartie! Va fi mai eficient, recomanda cercetatori japonezi, relateaza AFP.

Animalul hibrid care a avut o apariție unica in Romania. Este monitorizat de cercetatori

21:15, 05.04.2024 - Cercetatorii au descoperit un animal unic, o rasa hibrida pe care nici ei nu au mai vazut-o pana acum. Creatura și-a facut apariția in munții din țara noastra. Animal foarte rar, descoperit in Romania Romania are o fauna foarte bogata, cu animale rare in toata lumea. Cercetatorii au facut o descoperire…

Creatura infricoșatoare, cu ochi masivi asemanatori unui șobolan, descoperita in adancurile oceanului

06:05, 02.04.2024 - Specialiștii de la Pacific Shark Research Center (PSRC) au facut publica descoperirea unei specii de rechini-fantoma cu totul remarcabila. Aceasta creatura, cunoscuta sub numele de Chimaera supapae, se remarca prin aspectul sau infricoșator și prin faptul ca iși are originile in perioada Cretacica.…

O creatura misterioasa și 100 de posibile specii noi, descoperite de cercetatorii la aproape 5.000 de metri adancime

12:10, 12.03.2024 - Un grup de cercetatori marini care incerca sa gaseasca specii necunoscute in oceanele lumii a anunțat ca a descoperit aproximativ 100 de specii noi, inclusiv o creatura misterioasa in forma de stea, scrie CNN.

O creatura marina misterioasa a fost descoperita in apele Marii Britanii: Este una dintre „multele secrete neexplorate ale oceanului”

08:05, 03.03.2024 - O noua specie de limax de mare a fost gasita in apele Marii Britanii. Aceste creaturi viu colorate se intalnesc de obicei in ape mai calde, ceea ce a facut ca descoperirea sa fie inca și mai surprinzatoare, potrivit BBC.

Peștii devin tot mai mici din cauza creșterii temperaturii apei

03:45, 02.03.2024 - Un studiu recent al Universitații din Tokyo arata ca peștii din vestul Oceanului Pacific de Nord au devenit mai ușori in ultimele decenii din cauza creșterii temperaturii apei, care le-a limitat sursele de hrana. Cercetatorii au analizat 13 specii de pești și au constatat ca greutatea lor individuala…


Ce parere ai despre aceasta stire?