Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Covidul a doborât și barilul: Benzina din Botoșani, cea mai ieftină din ultimii 10 ani - FOTOGALERIE

Publicat:

In urma cu exact un an și jumatate Botoșaneanul remarca intr-un articol creșterea accelerata a prețurilor carburanților la principalele stații PECO din oraș și, mai ales, faptul ca la toate acestea motorina ajunsese mai scumpa decat benzina de cea mai buna calitate.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motorina, mai ieftina maine cu 8 bani. Ce se intampla cu benzina

12:20, 24.04.2024 - Prețul la benzina ramane neschimat maine, 25 aprilie, iar pentru un litru de motorina șoferii vor achita mai puțin. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți.

ACUM: Primul botoșanean care și-a lansat candidatura la Primarie, LIVE la Botoșaneanul TV – VIDEO & FOTOGALERIE

11:01, 12.03.2024 - 29 februarie a fost ziua in care a fost anunțata oficial prima candidatura la funcția de primar al municipiului Botoșani. Nu vine din partea unui om politic cu notorietate și nici nu reprezinta un partid parlamentar.

OFICIAL: 25 de primari, viceprimari și consilieri județeni au intrat in PSD - FOTOGALERIE

18:35, 28.02.2024 - 13 primari, 10 viceprimari, 2 consilieri județeni și 2 tineri antreprenori din domeniul agricol s-au alaturat astazi echipei PSD Botoșani, urmand ca la alegerile locale care vor avea loc pe 9 iunie 2024 sa candideze pe listele Partidului Social Democrat.

ACUM: Prim-vicepreședintele demisionar al PNL Botoșani, LIVE la ”Botoșaneanul TV” despre scandalul din partid – VIDEO & FOTOGALERIE

11:00, 27.02.2024 - La doar patru zile de la intrarea oficiala a in PNL a omului de afaceri Valeriu Iftime, Verginel Gireada, liberal de doua decenii, și-a anunțat demisia din funcția de prim-vicepreședinte al organizației județene.

O noua creștere a prețului la carburanți! Cu cat au crescut prețurile in zona Turzii, comparativ cu acum o saptamana?!

19:56, 18.02.2024 - Prețurile carburanților au crescut din nou, cu cațiva ani, in ultima saptamana. Cam 7-8 bani pe litru platiți mai mult, decat acum o saptamana, atat pentru benzina cat și pentru motorina, la stațiile de carburanți din zona Turzii. Daca in urma cu o saptamana, cea mai ieftina benzina se putea cumpara…

Un barbat de 53 de ani, din comuna Mihai Eminescu, a suferit arsuri dupa ce a incercat sa aprinda focul cu diluant sau benzina

15:50, 08.02.2024 - Un barbat de 53 de ani, din comuna Mihai Eminescu, a suferit arsuri dupa ce a incercat sa aprinda focul cu diluant sau benzina NU aprindeți focul folosind lichide inflamabile: va puneți viața in pericol! Un barbat, in varsta de 53 de ani, din satul Cucorani, comuna Mihai Eminescu, a suferit arsuri dupa…

ACUM: Sorin Cornila la Botoșaneanul TV, bilanț la Prefectura cu ganduri de Primarie – VIDEO & FOTOGALERIE

11:00, 30.01.2024 - In prima parte a lunii februarie, Sorin Cornila implinește doi ani de cand ocupa funcția de prefect al județului Botoșani. La ”Botoșaneanul TV” facem bilanțul celor peste 700 de zile trecute de la depunerea juramantului:


Ce parere ai despre aceasta stire?