Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Covid-19 în Formula 1. Sergio Perez, pilotul celor de la Racing Point, testat pozitiv: nu va participa la MP al Marii Britanii

Publicat:

va sta in izolare si va urma protocolul impus de autoritatile sanitare. De asemenea, si apropiatii pilotului au fost plasati in carantina. 1 au asigurat ca "acest incident nu va avea impact asupra cursei din week-end".

 va fi inlocuit de una din cele doua rezerve, sau .

"Sergio  Perez a intrat in carantina in conformitate cu instrucțiunile autoritaților de sanatate publica și va continua sa urmeze procedura ordonata de aceste autoritați", a a nuntat .

se afla pe locul…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Max Verstappen, victorie și in MP al Chinei - Prezența pe podium pentru McLaren

11:50, 21.04.2024 - Max Verstappen (Red Bull) a demonstrat din nou ca nu are rival in Formula 1 și s-a impus fara emoții in Marele Premiu al Chinei. Campionul mondial a fost urmat de Lando Norris (McLaren), iar podiumul a fost completat de Sergio Perez (Red Bull).

FORMULA 1 Circuitul de la Suzuka va gazdui in acest weekend Marele Premiu al Japoniei

19:50, 05.04.2024 - Piloții și echipele de Formula 1 se pregatesc sa ajunga in Japonia, cunoscuta și ca „Țara Soarelui Rasare”, pentru a patra runda a sezonului 2024. The post FORMULA 1 Circuitul de la Suzuka va gazdui in acest weekend Marele Premiu al Japoniei first appeared on Informatia Zilei .

Ce diferența de varsta este intre Sergio Perez și soția sa. Au patru copii impreuna

18:21, 20.03.2024 - Sergio Perez a facut istorie in Formula 1™. In 2011, cand a luat prima data startul in Marele Premiu al Australiei, a fost desemnat primul pilot mexican care ia startul in competiție in ultimii 30 de ani. De-a lungul carierei a avut o serie remarcabila de reușite.

De cine a fost ciștigat marele premiu al Arabiei Saudite la Formula 1

14:50, 10.03.2024 - Olandezul Max Verstappen a cistigat, simbata, Marele Premiu al Arabiei Saudite, a doua etapa a Campionatului Mondial de Formula 1. Verstappen s-a impus si in prima etapa, in Bahrain. Pe locul doi s-a clasat Sergio Perez, iar pe locul al treilea - Charles Leclerc. {{733445}}Debutantul Oliver Bearman,…

Formula 1 nu mai are niciun secret pentru el! Max Verstappen a castigat Marele Premiu al Arabiei Saudite

22:25, 09.03.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull), campionul mondial en titre, a castigat Marele Premiu al Arabiei Saudite, etapa a doua a Campionatului Mondial de Formula 1, desfasurat sambata seara, pe circuitul urban de la Jeddah, potrivit Agerpres. Triplul campion mondial a plecat din pole position si…

Formula 1: Max Verstappen, cel mai rapid in primul antrenament de la Jeddah

16:50, 07.03.2024 - Joi au debutat antrenamentele contand pentru Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite, iar cel mai rapid a fost campionul en-titre Max Verstappen. Acesta a fost urmat de Fernando Alonso și Sergio Perez.

Max Verstappen triumfa in Marele Premiu al Bahrainului și iși ia un start perfect in sezonul 2024 de Formula 1

19:11, 02.03.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a castigat Marele Premiu al Bahrainului, prima cursa a sezonului 2024 din Campionatul Mondial de Formula 1, desfasurata sambata pe circuitul de la Sakhir. Campionul mondial en titre, plecat din pole position, a dominat cursa de la un capat la altul, obtinand…


Ce parere ai despre aceasta stire?