Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cosmin Olăroiu e în semifinalele Ligii Campionilor Asiei, cu Al Ahli

Publicat:

Echipa pregatita de , (), s-a calificat în semifinalele . Al Ahli a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formatia iraniana .

Pentru gazde au marcat Lima (26) si (penalty-47), iar pentru a redus din diferența Amiri (50). În tur, Al Ahli a câștigat cu scorul de 1-0.

În semifinale, Al Ahli va întâlni finalista de anul trecut, ().

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Al-Ain, echipa antrenata de Hernan Crespo, s-a calificat in finala Ligii Campionilor Asiei

10:05, 24.04.2024 - Echipa Al-Ain din Emiratele Arabe Unite, antrenata de fostul international argentinian Hernan Crespo, s-a calificat in finala Ligii Campionilor Asiei la fotbal, dupa ce a trecut de formatia saudita Al-Hilal, cu scorul general de 5-4, in penultimul act al acestei competitii, potrivit Agerpres.

Meciul dintre Al-Ain si Al-Hilal, amanat din cauza conditiilor meteo nefavorabile

16:35, 16.04.2024 - Meciul din prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor Asiei dintre Al-Ain (Emiratele Arabe Unite) si Al-Hilal (Arabia Saudita) a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a anuntat marti Confederatia Asiatica de Fotbal (AFC), scrie Reuters, potrivit Agerpres.

A fost amanat meciul Al Ain - Al Hilal din semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Cand se joaca partida

15:01, 16.04.2024 - Meciul dintre formațiile Al Ain și Al Hilal, din semifinalele Ligii Campionilor Asiei, a fost amanat pentru ziua de miercuri, 17 aprilie 2024. Momentan nu se cunoaște ora la care a fost reprogramata intalnirea celor doua echipe de fotbal.

Minaur Baia Mare, in semifinalele European Cup

15:10, 31.03.2024 - CS Minaur Baia Mare s-a calificat in semifinalele competitiei EHF European Cup la handbal masculin, in ciuda eșecului suferit, sambata seara, in Austria, cu scorul de 28-30, in fața echipei Bregenz, in mansa secunda a sferturilor de finala. Vicecampioana Romaniei castigase in tur, la o diferența de…

Transferurile de 376 milioane de euro au propulsat-o catre un record istoric » 28 de victorii consecutive

10:50, 13.03.2024 - Al-Hilal este prima echipa din istorie care a ajuns la 28 de victorii consecutive. Trupa pregatita de Jorge Jesus (69 de ani) a reușit cea mai lunga serie de victorii, dupa succesul din deplasare cu Al-Ittihad, de pe 12 martie, scor 2-0, din sferturile Ligii Campionilor Asiei. Al-Hilal a fost „campioana…

A intrat direct in Cartea Recordurilor. Ce performanța mondiala imensa a egalat liderul din Arabia Saudita!

13:50, 09.03.2024 - Al-Hilal, pregatita de Jorge Jesus, are un parcurs nemaipomenit in Liga Pro și celelalte competiții interne. Grație acelui 3-1 de vineri pe terenul lui Al Riyadh, echipa la care joaca Mitrovic, Ruben Neves, Milinkovic-Savic, Koulibaly, și Bounou a ajuns la 27 de succese consecutive, egaland un record…

Neymar viseaza la o reunire! La ce club vrea brazilianul

14:15, 05.03.2024 - Prezent la Marele Premiu de Formula 1 din Bahrain, Neymar a declarat ca vrea sa joace din nou alaturi de Lionel Messi. Neymar n-are un an de cand s-a transferat in Arabia Saudita, la Al Hilal, și deja are ganduri de plecare. Visul sau este sa joace din nou impreuna cu Leo Messi, cu care a fost coechipier…

Mai multe țari OPEC+ au extins reducerile voluntare ale producției de petrol in al doilea trimestru

06:00, 04.03.2024 - Arabia Saudita a extins reducerile de producție cu 1 milion b/zi pana in iunie, Emiratele Arabe Unite - cu 163 mii b/zi, Kuweit - cu 135 mii b/zi, Algeria - cu 51 mii b/zi, Oman - cu 45 mii b/d, Kazahstan - cu 82 mii b/zi.


Ce parere ai despre aceasta stire?