Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Corneliu Botgros, fiul Lidiei Bejenaru, declarații sfâșietoare după moartea mamei: “A avut cancer”

Publicat:

, unicul fiu al și al lui , a facut primele declarații dupa ce mama sa a trecut in neființa, in dimineața zilei de 26 iulie, noteaza click.ro. “A avut probleme la colon, cancer, și in urma operațiilor nu și-a mai revenit, nu știu exact cauza, probabil inima. Ea a fost […] The post , fiul , declarații sfașietoare dupa moartea mamei: “A avut cancer” first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Diagnosticat cu cancer, Nick Radoi și-a facut testamentul! Cui ii va ramane toata averea milionarului? Madalina Apostol, sarita din schema?! „E așa cum trebuie sa fie…”

19:25, 04.04.2024 - Nick Radoi a fost diagnosticat cu cancer de colon, vara trecuta. Milionarul, stabilit in SUA, se afla acum in recuperare, insa a marturisit ca și-a facut testamentul. Click! a aflat cine ii va moșteni averea de 30 de milioane de dolari. Milionarul Nick Radoi (63 de ani) a fost diagnosticat cu cancer de…

Iuliana Tudor, declarații emoționante dupa moartea mamei sale. Cum a reușit peste suferința: ”E o lupta” / VIDEO

16:25, 29.03.2024 - Pierderea mamei sale a fost unul dintre cele mai grele momente ale vieții sale, insa peste care a reușit sa treaca. Prezentatoarea TV a facut declarații emoționante despre cum a reușit sa accepte ca mama ei nu mai este și sa iși revina din suferința.

Tipul de cancer de care ar putea suferi Kate Middleton. Declarații facute de un medic chirurg

17:25, 27.03.2024 - Kate Middleton a anunțat, recent, ca are cancer, insa nu a oferit detalii despre tipul bolii. Cu toate acestea, un medic chirurg a declarat ca ar avea idee despre ce tip de cancer este vorba. Ar putea suferi de unul dintre doua: cancer uterin sau ovarian, noteaza click.ro. O sursa a declarat pentru…

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

Ce declarații șocante a facut directoarea școlii din București, unde un elev a fost abuzat. Reacția pe care a avut-o in fața mamei copilului

11:00, 05.03.2024 - O ancheta de proporții a avut loc la Scoala Nicolae Titulescu din București, acolo unde un elev a fost abuzat. Iata ce declarații șocante a facut directoarea instituției de invațamant unde a avut loc groaznicul incident! Ce reacție a avut in fața mamei copilului.


Ce parere ai despre aceasta stire?