Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Conversații halucinante și intime între Cristina Cioran și Alex Dobrescu! Fostul iubit al vedetei a făcut public totul: " Mare prost ești"

Publicat:

Conversații halucinante și intime intre și ! Dupa o poveste de dragoste și un copil impreuna, acum, cei doi, se pare ca au ajuns la cuțite. Dupa ce inițial anunțase ca s-a desparțit de mama fetiței sale, ulterior a anunțat nunta, in timp ce fosta lui iubita nega o impacare. Acum, tatal copilului actriței a facut publice mesajele pe care le-a primit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații despre noul iubit! Cine e barbatul care o face sa uite de chinul prin care a trecut cu Alex Dobrescu: "Sunt liniștita..." / VIDEO

17:36, 13.05.2024 - Cristina Cioran iubește din nou și pare sa fie mai fericita ca niciodata. In cadrul unei intervenții telefonice in emisiunea Știrile Antena Stars, vedeta a vorbit despre barbatul care o face sa uite de tot chinul prin care a trecut cu tatal fetiței sale, Alex Dobrescu.

Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Imi fac alt copil! Nu ma mai intereseaza nici de ea, nici de copil”

18:15, 26.04.2024 - De la iubire la ura a fost doar un pas, iar Cristina Cioran (46 de ani) și Alex Dobrescu (39 de ani) au ajuns la cuțite. Cei doi s-au iubit cu patima timp de doi ani și au crezut intr-un viitor comun, așa ca au ales sa devina parinți, ceea ce credea ca ii unește și mai […] The post Fostul iubit al Cristinei…

Xtra Night Show. Cristina Cioran, noi marturisiri dupa ce a fost urmarita de Alex Dobrescu. Prezentatoarea va avea un nou apel cu fostul iubit: „M-a cautat peste tot”

01:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran a fost urmarita de fostul iubit, Alex Dobrescu. Prezentatoarea urmeaza sa aiba un nou apel cu acesta și spera sa primeasca inca un ordin de protecție, dupa ce i-a fost refuzata cererea in urma cu o saptamana.

Cristina Cioran se pregatește de o noua confruntare cu fostul iubit! Ce urmeaza sa se intample maine: „Un infractor dovedit, cu atatea dosare...” / VIDEO

13:10, 22.04.2024 - Cristina Cioran nu se lasa și vrea sa iși creasca in pace fiica pe care o are impreuna cu Alex Dobrescu. Aseara, vedeta a trecut prin momente de panica, dupa ce s-a trezit ca fostul iubit a venit la evenimentul unde ea era prezenta. S-a lasat cu amenințari, iar maine are loc o noua confruntare.

Xtra Night Show. Cristina Cioran susține ca lipsesc probe importante din dosarul cu Alex Dobrescu. Fosta prezentatoare ar fi fost lovita: „Aveam urme...”

00:40, 16.04.2024 - Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au desparțit cu mare scandal in 2022, cand erau la un pas sa se casatoreasca. De atunci au aparut mai multe probleme intre ei, iar acum s-au intalnit la tribunal, pentru o noua infațișsare a procesului. Vedetei nu i-a fost prelungit ordinul de restricție, iar din dosar…

Xtra Night Show. Cristina Cioran, motivele desparțirii de Alex Dobrescu. Vedeta face acuzații catre fostul soț: „M-a provocat” / VIDEO

22:30, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut mai multe dezvaluiri despre comportamentul fostului ei iubit. A avut un comportament agresiv, chiar și de fața cu copilul și a incalcat ornul de protecție de mai multe ori. Vedeta afirma ca anturajele pe care le are l-au schimbat in mod radical.

Xtra Night Show. Alex Dobrescu și Cristina Cioran, din nou la cuțite! Fostul iubit al vedetei a fost saltat de polițiști de pe strada: ”Mama fiicei mele a inventat...” / VIDEO

23:35, 12.04.2024 - A reinceput scandalul dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran! Fostul iubit al vedetei a fost saltat de polițiști in urma cu o zi, iar acum a venit cu declarații incendiare despre ce s-a intamplat! Totul ar fi pornit de la o plangere a Cristinei Cioran!

Xtra Night Show. Cand au inceput problemele intre Alex Dobrescu și Cristina Cioran. Dezvaluirile facute de fostul iubit al vedetei: „S-au schimbat lucrurile” / VIDEO

23:20, 09.04.2024 - Alex Dobrescu a dezvaluit cand au inceput problemele intre el și Cristina Cioran. Din ce moment au intervenit neințelegerile intre ei. Ce a marturisit fostul partener al vedetei, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.


Ce parere ai despre aceasta stire?