Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consumul zilnic a două-trei felii de cartofi cruzi ajută la tratarea ulcerului

Publicat:

Cartoful este o leguma aparent banala dar cu proprietati foarte eficente in tratarea unor boli. Aceasta leguma este bogata in vitamine din complexul B, dar nu trebuie neglijate nici cantitatile de vitamina C si K. Cartoful este sanatos, hranitor, foarte digest – mai ales copt in coaja lui, aliment de balast ce inlesneste functiile intestinale, anti-ulceros si cicatrizant. Sucul crud preparat din cartof este un bun diuretic, calmant si cicatrizant al mucoaselor digestive si un eficient antispasmodic. Aceasta leguma constituie una din principalele surse de vitamina C a…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Este in regula sa consumi doar banane la micul dejun?

11:31, 15.05.2024 - Mulți oameni mananca banane la micul dejun, datorita portabilitații lor și prețului scazut. Cu toate acestea, unele persoane se intreaba daca bananele sunt o opțiune buna pentru masa lor de dimineața. Rachael Ajmera, dietetician, raspunde la aceasta intrebare in publicația Healthline. Sunt bananele…

Trebuie sa puneți neaparat acest fruct pe masa de Paște. Ajuta digestia și previne balonarea

15:16, 02.05.2024 - Un cocktail nutriționalSpecialiștii in nutriție recomanda cu mare caldura ananasul pentru conținutul sau bogat de vitamine, minerale și enzime digestive. Acest fruct tropical ofera o combinație unica de substanțe nutritive, precum vitamina A, vitamina C, vitaminele din complexul B (B1 și B6), acid folic,…

Cura de slabire cu lamaie in 7 zile. In ce consta și ce șanse de reușita are

19:41, 02.04.2024 - Cura de slabire cu lamaie in 7 zile este perceputa mai mult ca o cura de detoxifiere. Ideea detoxifierii este de a elimina toxinele daunatoare din organism. Cu toate acestea, corpul uman previne in mod natural acest lucru. El protejeaza organismul de toxine prin eliminarea lor in mod natural.Organismul…

Cati cartofi se pun intr-un cuib. Asa nu ii vei sufoca si vor creste mari mai repede

23:35, 30.03.2024 - Cartoful este leguma preferata a romanilor. Mulți prefera sa-i cultive in propria gradina, pentru a nu mai fi nevoiți sa-i cumpere din comerț. Daca vreți sa plantați cartofi primavara, trebuie sa țineți cont de mai multe trucuri oferite de agricultorii cu experiența. Cati cartofi se pun intr-un cuib?…

Lasa-te de fumat cu acest preparat din 6 ingrediente!

09:50, 22.03.2024 - Fumatul – un viciu raspandit, o dependența greu de invins. Dar ce ai zice daca am spune ca exista un desert care te poate ajuta sa renunți la fumat? Da, ai citit bine! Acest preparat simplu și delicios te poate ajuta sa invingi dependența de nicotina, folosind doar 6 ingrediente pe care le gasești deja…

Leguma pe care trebuie sa o consumi zilnic in Postul Paștelui: beneficii fantastice pentru organism. O porție are numai 20 de calorii!

07:45, 19.03.2024 - Sparanghelul, o leguma subevaluata in tradițiile culinare romanești, este un aliment remarcabil atat din punct de vedere nutrițional, cat și culinar. Cu forma sa distinctiva, sparanghelul adauga o nota rafinata și delicata oricarei mese, fiind o alegere ideala pentru cei care iși doresc sa iși imbunatațeasca…

Alimentele pe care ar trebui sa le mananci primavara in fiecare saptamana. Sunt sanatate curata

15:30, 03.03.2024 -  1. SpanaculSpanacul este unul dintre primele legume care apar in primavara și este o sursa excelenta de vitamina K, vitamina A, mangan și fier. Este, de asemenea, bogat in antioxidanți care pot ajuta la combaterea inflamației și la protejarea sanatații ochilor. Spanacul poate fi adaugat in salate,…

Patrunjelul, minunea din bucatarie. Cand devine periculos pentru organism consumul acestei plante

10:05, 25.02.2024 - Sucul insa devine foarte periculos pentru organism, daca este consumat in cantitati mari.Patrunjelul contine proteine (20%), flavonoide (intretin membranele celulelor sangelui, au rol de antioxidant), uleiuri esentiale, fier, calciu, fosfor, mangan, inositol, sulf, vitamina K, betacaroten si, in special,…


Ce parere ai despre aceasta stire?