Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consumul regulat de băuturi dulci poate duce o creştere a riscului de cancer

Publicat:

Un aport regulat de bauturi dulci, in cantitati de cel putin un pahar, fie cu suc indulcit fie natural, a fost asociat cu o crestere a riscului de cancer, sugereaza un studiu amplu publicat joi, citat de AFP si , potrivit Agerpres.
Consumul de bauturi dulci a crescut in ultimele decenii la nivel mondial si a fost anterior asociat cu un risc mai mare de obezitate, un factor major de risc pentru cancer.

O echipa de cercetatori din Franta a dorit sa evalueze asocierea, mai putin studiata pana in prezent, dintre bauturile indulcite si riscul de cancer.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Planurile de inmormantare ale regelui Charles, actualizate in mod regulat dupa ce suveranul a primit diagnosticul de cancer: "Este intr-adevar foarte bolnav..." 

14:36, 26.04.2024 - Presa din Marea Britanie scrie ca starea de sanatate a regelgul Charles se deterioreaza progresiv, ceea ce i-a determinat pe oficialii Palatului Buckingham sa actualizeze in mod regulat planul pentru inmormantarea sa.

Imbatranirea accelerata a organismului ar putea fi un factor important in creșterea riscului de cancer la tineri

21:41, 08.04.2024 - Oamenii de știința care cauta indicii despre motivul pentru care  unele tipuri de cancer sunt in creștere la adulții tineri spun ca au gasit o pista interesanta: imbatranirea biologica accelerata. Imbatranirea reprezinta riscul major pentru multe tipuri de cancer, ceea ce inseamna ca, cu cat imbatranim,…

Cand a primit Prințesa Kate diagnosticul de cancer, de fapt. Familia Regala a facut dezvaluirea in urma cu puțin timp

21:21, 28.03.2024 - Intr-un videoclip care a trimis unde de șoc in intreaga lume pe 22 martie 2024, Prințesa Kate, in varsta de 42 de ani, a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu cancer și ca face chimioterapie. Personalitatea regala, atat de faimoasa pentru eleganța ei, a ales sa faca totul public „de dragul tinerei noastre…

Vreti sa reduceti riscul de diabet? Mancati mai mult iaurt!

09:30, 27.03.2024 - In ultimele decenii, cercetarile in domeniul sanatații au evidențiat din ce in ce mai mult importanța alegerii alimentației potrivite pentru prevenirea și managementul bolilor cronice. Un studiu realizat recent de cercetatorii in domeniu a adus in prim-plan beneficiile consumului de iaurt in reducerea…

Kate Middleton, diagnosticata cu cancer! Prințesa de Wales a facut anunțul, in urma cu puțin timp / VIDEO

20:20, 22.03.2024 - Kate Middleton, soția moștenitorului coroanei britanice, a facut, in urma cu puțin timp, un anunț cu care a uimit pe toata lumea. Prințesa de Wales a anunțat, cu puțin timp in urma, ca a inceput tratamentul inițial dupa ce a fost diagnosticata de cancer, boala pe care a descoperit-o in teste de rutina.

Romania a fost trecuta pe lista neagra a Rusiei. Care e motivul

17:26, 17.03.2024 -  Conform agenției de presa de stat TASS, mai puțin de o treime dintre națiunile membre NATO denunța scrutinul prezidențial rusesc, publicand totodata o "lista neagra" a acestora.Printre statele menționate se numara și Romania, pe care Rusia o clasifica astfel ca fiind unul dintre cei mai semnificativi…

Cum sa te simți satul mancand mai puțin. Trucul pe care cu siguranța nu il știai: "Cel mai bun obicei pentru o digestie corecta"

11:50, 18.02.2024 - Consumul anumitor alimente, inclusiv legume bogate in fibre și proteine ​​slabe, poate ajuta sa reduci cantitatea de alimente pe care o consumi și, in același tima, sa te simți satul. Exista insa și un alt truc. Iata ce spune Mihaela Bilic.

Traficul de medicamente in creștere in UE.  Peste 1.200 de persoane puse sub acuzare

21:50, 14.02.2024 - In cea mai recenta operatiune impotriva traficului de medicamente, aflat in creștere in Uniunea Europeana, patru laboratoare subterane au fost distruse, 92 de website-uri inchise, 1.238 de persoane au fost puse sub acuzare și s-au facut capturi de peste 64 de milioane de euro. Este bilanțul anunțat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?