Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consumul de ciuperci scade riscul de cancer?

Publicat:

Un consum mai mare de ciuperci este asociat cu un risc mai scazut de cancer, potrivit unui studiu realizat la și publicat in jurnalul Advances in Nutrition. Substanțele naturale din ciuperci pot exercita efecte antioxidante, antiinflamatorii și anticancer, dar mecanismul exact este inca neclar, aceasta fiind o zona de cercetare activa. Studiile efectuate pe animale sa

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Exista inghețata sanatoasa?

18:55, 22.04.2024 - Exista pe piața o mulțime de sortimente de inghețata, iar unele dintre acestea sunt promovate ca fiind mai sanatoase. Astfel, in magazine se gasesc varietați cu conținut scazut de zahar, bogate in proteine și chiar fara lapte. Dar este vreunul dintre aceste produse cu adevarat mai bun pentru consumatori?…

Cea mai buna dieta pentru a combate raceala rapid. Ce trebuie sa consumi neaparat

07:30, 08.04.2024 - Iata o lista cu alimente recomandate atunci cand ești racit, care combina nutriția optima cu proprietați vindecatoare specifice:1. Supa de puiUn remediu tradițional pentru raceala, supa de pui nu este doar reconfortanta, dar are și proprietați antiinflamatorii. Studiile sugereaza ca poate ajuta la reducerea…

Consumul de alcool crește riscul de boli de inima, mai ales in cazul femeilor

20:10, 29.03.2024 - Noi date sugereaza ca un obicei regulat de a bea alcool poate crește riscul de a dezvolta boli de inima. Acest lucru pare sa fie valabil mai ales pentru femei, potrivit concluziilor unui studiu care va fi prezentat la sesiunea științifica anuala a Colegiului American de Cardiologie.

Patru metode pentru a-ți parfuma natural locuința! Suntem extrem de simple, iar rezultatul te va uimi

07:16, 05.03.2024 - Substanțele chimice din compoziția parfumurilor, cum sunt coloranții artificiali, conservanții, ftalații și alergenii, pot cauza iritații ale ochilor și tractului respirator, dureri de cap și perturbari ale sistemului endocrin. Daca te confrunți cu alergii sau vrei sa te protejezi, iți dezvaluim cateva…

Patru metode pentru a-ți parfuma natural locuința! Suntem extrem de simple, iar rezultatul te va uimi

22:50, 03.03.2024 - Substanțele chimice din compoziția parfumurilor, cum sunt coloranții artificiali, conservanții, ftalații și alergenii, pot cauza iritații ale ochilor și tractului respirator, dureri de cap și perturbari ale sistemului endocrin. Daca te confrunți cu alergii sau vrei sa te protejezi, iți dezvaluim cateva…

Analize medicale: Reguli simple care reduc riscul unor rezultate eronate

14:40, 28.02.2024 - Sunt cateva reguli pe care ar trebui sa le respectam inainte de efectuarea  analizelor medicale pentru a reduce riscul unor rezultate fals crescute, spune medicul de familie Doina Mihaila. Inainte de recoltarea de sange importante sunt hidratarea și postul alimentar. Hidratare In cazul recoltarii de…

Pericolul din consumul de ceapa verde - Puțina lume știe contraindicațiile

12:25, 26.02.2024 -   Medicii spun ca in cazul usturoiului si al cepei exista si efecte nocive, nu doar beneficii. In primul rand, ambele au un continut redus, dar existent de seleniu. Se adauga si faptul ca ambele legume vor conferi un miros al cavitatii bucale pe care majoritatea persoanelor (in mod firesc) nu il doresc,…


Ce parere ai despre aceasta stire?