Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consumați rațional resursele de apă! Meteorologii au emis Cod Portocaliu de secetă hidrologică

Publicat:

de Stat anunța de seceta hidrologica pentru raurile mici din bazinul inferior al raului Raut și bazinelor raurilor Botna, Cogalnic, Ialpug și Cahul.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Cer innorat și ceața matinala: Cum se va imbunatați vremea, spun meteorologii

07:15, 25.04.2024 - Vremea in Moldova se anunța predominant innorata astazi, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor meteorologice spre sfarșitul zilei. Ceața matinala va lasa loc cerului acoperit, fara așteptari de precipitații semnificative. Informațiile sunt furnizate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Ploile puternice vor cauza creșterea nivelului apei in riuri

12:30, 17.04.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis prognoza hidrologica pentru perioada 17-19 aprilie, noteaza Noi.md. Meteorologii au venit cu o avertizare in contextul ploilor puternice, care au fost anunțate anterior pentru raioanele de Nord și Centru ale republicii. Astfel, in perioada 17-19 aprilie se…

Meteorologii au anunțat o avertizare de "Cod galben"

14:46, 28.03.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat o avertizare de "Cod galben" de vint puternic așteptat in cursul zilei de 29 martie. Avertizarea este valabila de la ora 08:00 pina la ora 18:00, transmite Noi.md. In aceasta perioada sint prognozate rafale de vint dinspre nord-vest, de 15-20 metri/secunda.

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Zi calma cu cerul acoperit: Meteorologii prognozeaza temperaturi moderate pentru astazi

07:15, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Cer innorat pentru astazi: Meteorologii prognozeaza o zi cu temperaturi blande

09:20, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.

Vant puternic in nordul și estul țarii: Meteorologii au emis cod galben

12:05, 05.02.2024 - Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis o alerta de cod galben de vant puternic. Astfel, astazi, in intervalul orelor 11:00 - 23:00, in nordul și in jumatatea de est a țarii se prevad intensificari ale vantului vestic in rafale de pana la 15-20 m/s.


Ce parere ai despre aceasta stire?