Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Constantin Enceanu, distrus de durere la șapte luni de la moartea lui Petrică Mâțu Stoian. I-a păstrat numărul de telefon: ”Îmi e foarte greu”

Publicat:

Au trecut șapte luni de cand Petrica Mațu Stoian a plecat dintre noi, insa artistul nu are cum sa fie uitat de prieteni și apropiați. , bunul sau prieten, e distrus și acum de durere dupa plecarea lui la ceruri. Cantarețul spune ca nu i-a șters numarul din telefon.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Soacra lui Tzanca Uraganu este impietrita de durere! Ce mesaj a postat Geta, dupa moartea nepotului ei: „Drum bun...” / FOTO

14:30, 30.04.2024 - Clipe ingrozitoare in familia lui Tzanca Uraganu! Soacra manelistului, Geta, este impietrita de durere de cand nepotul ei a murit. Ce mesaj a postat pe o rețea de socializare in amintirea lui Lucas.

Mesaje de durere, dupa moartea Andreei, studenta din Timișoara ucisa de iubitul ei! Tanara de 21 de ani a fost gasita injunghiata in apartament / FOTO

14:10, 23.03.2024 - Andreea și-a gasit sfarșitul la varsta de 21 de ani, dupa ce a fost ucisa cu sange rece de propriul ei iubit. Mesaje de durere in memoria studentei la Medicina. Tanara a fost descoperita injunghiata.

Surorile lui Gabi Stangau, distruse de durere la o luna de la moartea violonistului: „Ce dor imi e sa te mai vad...”. Cum vrea familia sa ii pastreze vie amintirea

09:35, 20.03.2024 - A trecut mai bine de o luna de cand Gabi Stangau și-a gasit sfarșitul intr-un mod tragic. Familia lui trece prin momente cumplite de cand violonistul a murit, iar apropiații vor sa ii pastreze vie amintirea.

VIDEO Cum ar fi murit cantarețul Mile Povan, la numai 31 de ani? Apropiații sunt in stare de șoc!

23:15, 27.02.2024 - Cantatețul de muzica populara Mile Povan, pe numele sau Mihai Leric, a incetat din viața. Artistul avea 31 de ani și tot viitorul in fața. Indragit de mulți oameni, solistul avea succes la petrecerile la care participa, iar asta se vede și din filmarile de pe rețelele de socializare. Artistul s-ar…

Constantin Enceanu și soția, probleme cu legea! De ce trebuie sa se prezinte cei doi in fața judecatorilor

22:51, 27.02.2024 - Constantin Enceanu și Angelica, soția acestuia, probleme cu legea. De ce sunt chemați cei doi parteneri in fața magistraților in calitate de "parați". Cantarețul mai are un proces pe rol, dupa ce a decis sa dea in judecata „ Ansamblul Maria Tanase” din Craiova, condus de colega sa, Niculina Stoican.

Surorile lui Gabi Stangau, impietrite de durere, dupa moartea violonistului. Una dintre ele și-a sarbatorit ziua de naștere in urma cu doar cateva saptamani: „Ai plecat prea repede” / FOTO

10:40, 22.02.2024 - Ultimele zile au fost cumplite pentru apropiații lui Gabi Stangau. Violonistul a fost inmormantat ieri și, de departe, cele mai grele au fost pentru familia lui. Mama lui, Livia, și-a pierdut soțul, iar acum unul dintre baieți, iar surorile lui un om deosebit, dupa cum il descriu cele doua.

Mama lui Alexei Navalnii, copleșita de durere dupa moartea opozantului rus. In ce stare era fiul ei, in urma cu patru zile: ”Nu vreau sa aud”

17:55, 16.02.2024 - Veste ca Alexei Navalnii a murit a fost un șoc pentru familia lui și a starnit multe semne de intrebare. Mama opozantului rus este sfașiata de durere și nu vrea sa accepte ca acesta s-a stins din viața avand in vedere ca l-a vizitat recent. Iata in ce stare era, in urma cu patru zile.

Catalin Bordea, prima declaratie dupa moartea mamei. Modul emotionant in care a visat-o: „Nu mai depindem de telefon, putem vorbi oricand”

12:00, 03.02.2024 - In ultima zi a lunii ianuarie, din pacate, Catalin Bordea a trecut prin momente grele, dupa decesul mamei sale. La acel moment se știa ca aceasta pierduse lupta cu o boala necruțatoare. Tot atunci, mulți se așteptau ca artistul sa recaționeze, dar reacția sa a venit zilele acestea pe Instagram, iar…


Ce parere ai despre aceasta stire?