Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Conservatorii Angelei Merkel obțin o victorie importantă într-un land sensibil, unde extrema-dreaptă era în ascensiune

Publicat:

Cel mai mare partid din Germania a tremurat in Saxonia-Anhalt. Desi era dat in frunte de majoritatea sondajelor, conservatorii erau talonati de AfD, partid anti-imigratie devenit a doua forta politica regionala din 2016. Un sondaj pronosticase chiar o victorie a extremei drepte.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Discursul lui Zelensky in Germania a fost boicotat de partidele de extrema dreapta AfD și de extrema stanga BSW

23:35, 11.06.2024 - Marti, presedintele ucrainean Volodimir Zelensky, insotit de primarul orașului Harkov, s-a aflat intr-o vizita in Germania, ocazie cu care ambii oficiali au sustinut o conferinta de presa, cu scopul de a incurajac națiunile europene sa sprijine și sa investeasca in Ucraina.

Extrema dreapta in ascensiune: Cum arata peisajul politic european dupa alegerile europarlamentare din 2024

09:36, 10.06.2024 - Rezultatele parțiale ale alegerilor din Uniunea Europeana au aratat ca partidele de centru inca pastreaza o majoritate clara in Parlamentul European, dar extrema dreapta a inregistrat progrese semnificative in Franța și Germania.

Partidele de centru-dreapta și de extrema-dreapta conduc detașat in alegerile europene

23:50, 09.06.2024 - Partidele de centru-dreapta și de extrema-dreapta au fost pe primul loc la alegerile europene de duminica, 9 iunie, in cele mai populate națiuni ale UE: Germania, Franța, Italia, Spania și Polonia, scrie Politico.eu.

Naționaliștii caștiga teren in Occident. Rezultate șoc in Austria și Germania

20:55, 09.06.2024 - Partidele naționaliste și de extrema dreapta domina in clasamentele provizorii din Germania și Austria. La nemți Uniunea Creștin-Democrata (CDU, centru-dreapta) se claseaza pe primul loc in scrutinul europarlamentar, in Germania, fiind urmata de partidul de extrema-dreapta Alternativa pentru Germania…

Cum iși propun partidele de extrema dreapta in ascensiune sa remodeleze UE și ce șanse au. Avertismentul lui Macron

17:20, 07.06.2024 - In aceasta saptamana, partidele naționaliste de extrema dreapta par a fi pe cale sa obțina rezultate bune in alegerile din Europa, insa unda de șoc se va propaga intr-un ritm lent din cauza diviziunilor dintre aceste forțe politice, se arata intr-o analiza WSJ.

Un politician german de extrema-dreapta a fost atacat cu cuțitul in orasul Mannheim

12:40, 05.06.2024 - Atacul care l-a vizat pe un politician al partidului de extrema-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a avut loc marți, 4 iunie, dupa ce, in urma cu mai puțin de o saptamana, un alt incident violent s-a produs in timpul unei demonstrații antimusulmane, relateaza agențiile DPA și Reuters, citate…

Extrema dreapta europeana se scindeaza. Le Pen sare la gatul radicalilor din Alternativa pentru Germania

08:50, 23.05.2024 - Cu mai puțin de trei saptamani inaintea alegerilor europarlamentare, extrema dreapta din Europa se scindeaza. Formațiunea politica franceza Adunarea Naționala, condusa de Marine Le Pen, a anunțat ca nu va sta alaturi de partidul Alternativa pentru Germani

Un politician al partidului de extrema-dreapta AfD din Germania a fost lovit cu o scrumiera in cap. Ce a declarat atacatorul

12:26, 17.05.2024 - Un membru al parlamentului regional al partidului de extrema-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a fost ranit dupa ce i-a fost aruncata in cap o scrumiera intr-un bar din orasul Schwerin din nordul Germaniei.


Ce parere ai despre aceasta stire?