Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Conflict sângeros la Briceni. Un bărbat a fost bătut până la moarte, după ce a încercat să-şi apere fiul

Publicat:

Tragedie la Briceni. Un barbat de 42 de ani a murit pe patul de spital, dupa ce a incercat sa-si apere fiul intr-o bataie. Totul s-a intamplat noaptea trecuta, intr-un local din satul Șirauți.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Barbat arestat in Constanța, dupa ce a incercat sa spanzure un caine și l-a batut cu coada unui topor

15:06, 26.04.2024 - Barbat arestat in Constanța, dupa ce a incercat sa spanzure un caine și l-a batut cu coada unui toporUn barbat din satul Corbu, judetul Constanta, a fost arestat preventiv, vineri, pentru 20 de zile, dupa ce, in luna martie, a inercat sa spanzure cu o sarma un caine, pe care apoi l-a lovit cu picioarele…

O femeie, injunghiata de un barbat de 73 de ani, in Centrul Vechi din București! Cum a incercat agresorul sa se apere: „A spus ca l-au apucat...”

14:11, 24.04.2024 - O scena șocanta a tulburat liniștea Centrului Vechi din București. O femeie a cazut victima unui atac brutal, fiind injunghiata in fața unui magazin. Agresorul, un barbat in varsta de 73 de ani, a incercat sa-și justifice gestul șocant.

Dupa ce a produs un accident in Alba Iulia, un barbat a amenințat cu moartea 3 polițiști pentru ca au incercat sa il testeze cu aparatul etilotest

19:00, 18.04.2024 - Dupa ce a produs un accident in Alba Iulia, un barbat a amenințat cu moartea 3 polițiști pentru ca au incercat sa il testeze cu aparatul etilotest Dupa ce a produs un accident in Alba Iulia, un barbat a amenințat cu moartea 3 polițiști pentru ca au incercat sa il testeze cu aparatul etilotest Un barbat…

Barbat din Dambovița salvat de la moarte in ultima clipa. A incercat sa se sinucida cu un „cocktail” de medicamente

12:05, 17.04.2024 - Un barbat care a plecat de acasa, amenintand ca se sinucide, a fost gasit de politistii din Dambovița. El a fost dus la spital, existand suspiciunea ca a ingerat un cocktail de medicamente.

A batut un barbat cu pumnii și picioarele pana i-a luat viața: Un tanar din Briceni, condamant la 9 ani de pușcarie

09:50, 11.04.2024 - Un tanar de 25 de ani a fost condamnat la 9 ani de pușcarie, dupa ce acesta a fost recunoscut vinovat de vatamare intenționata grava a integritații corporale, care a dus la decesul unui barbat de 50 de ani.

TRAGEDIE Tanar de 21 de ani, reținut pentru omorul unui barbat și ranirea altuia intr-un conflict intr-un bar

15:05, 17.03.2024 - Tanarul a fost reținut și urmeaza sa fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventiva, fiind acuzat de omor și tentativa de omor. The post TRAGEDIE Tanar de 21 de ani, reținut pentru omorul unui barbat și ranirea altuia intr-un conflict intr-un bar first appeared on Informatia Zilei .

Barbat retinut de DNA. A incercat sa dea mita zeci de mii de euro unor polițiști, pe care i-a amenințat și batut chiar in secția de Poliție

10:30, 07.03.2024 - Un barbat a fost retinut de procurorii DNA Iasi, dupa ce initial ar fi amenintat si lovit politisti pentru a-i determina sa nu il sanctioneze pentru distrugerea unui autoturism, iar ulterior le-ar fi promis agentilor sume intre 3.000 lei si 30.000 de euro, in acelasi scop. Procurorii Directiei Nationale…

Urmarire ca-n filme! Un barbat care și-a batut soția a incercat sa fuga de polițiști cu mașina/ A fost oprit forțat un dispozitiv "Spike"

13:35, 14.02.2024 - Un barbat care și-a agresat soția a incercat sa fuga de politistii chemati la interventie. El a fost urmarit cativa kilometri, iar masina sa a fost oprita cu ajutorul dispozitivului "Spike".


Ce parere ai despre aceasta stire?