Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Condamnatul la moarte care a scăpat de execuție de opt ori: Nu i-au putut găsi vena

Publicat:
Condamnatul la moarte care a scăpat de execuție de opt ori: Nu i-au putut găsi vena

Execuția unui condamnat la moarte, in SUA, a fost oprita dupa ce nu i-a fost gasita vena dupa 8 incercari. Ultima execuție ratata din motive similare a fost cea a lui , ucis in cele din urma prin inhalare de azot.

Execuția unui condamnat la moarte american in varsta de 73 de ani, , a fost intrerupta in ultimul moment in Idaho, SUA, deoarece soluția letala nu a putut fi administrata in termenul legal, conform Administrației Penitenciarelor din Idaho, potrivit BBC.

Administrația a decis sa opreasca execuția dupa opt incercari de a gasi o vena pe brațele sau picioarele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Renovare energetica pentru mai multe blocuri din Dorohoi. A fost semnat contractul și incep lucrarile

08:11, 24.03.2024 - Renovare energetica pentru mai multe blocuri din Dorohoi. A fost semnat contractul și incep lucrarile Administrația publica de la Dorohoi a anunțat ca a fost semnat un al doilea contract de execuție lucrari pentru renovarea energetica moderata a unor cladiri rezidențiale multifamiliale. Primarul Dorin…

Volodimir Zelenski, la un pas de moarte! Președintele Ucrainei a avut mare noroc ca a scapat

18:10, 06.03.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost la un pas de moarte intr-un atac cu drone, punandu-și in pericol viața in timpul unei intalniri programate cu premierul grec Kyriakos Mitsotakis. Cu explozii care s-au produs la doar 150 de metri de convoiul oficial, evenimentul a creat panica și tensiune.

Execuția unui condamnat la moarte - oprita, dupa ce nu i-a fost gasita vena 

12:15, 29.02.2024 - Execuția unui condamnat la moarte, in SUA, a fost oprita dupa ce nu i-a fost gasita vena dupa opt incercari. Ultima execuție ratata din motive similare a fost cea a lui Kenneth Smith, ucis in cele din urma prin inhalare de azot.

Execuție ratata in SUA, dupa 50 de ani petrecuți in inchisoare de un criminal: „Tentativa prost facuta”

12:05, 29.02.2024 - Execuția unui criminal din SUA a fost anulata, dupa ce funcționarii penitenciarului nu au reușit sa ii administreze injecția letala. Barbatul, care a fost condamnat pentru cinci crime și este suspectat de alte cateva, urma sa fie executat intr-o inchisoare de maxima securitate din Idaho.

Autoritațile din Idaho au suspendat execuția criminalului in serie Thomas Eugene Creech

05:15, 29.02.2024 - Executia criminalului in serie Thomas Eugene Creech a fost oprita in statul Idaho, informeaza Rador Radio Romania. Executia criminalului in serie Thomas Eugene Creech in statul american Idaho a fost oprita, dupa ce o echipa medicala nu a reusit in mod repetat sa gaseasca o vena pentru administrarea…

O asociere de cinci firme a depus oferta pentru realizarea blocurilor la Aninoasa

22:36, 12.02.2024 - O asociere de 5 firme a depus oferta pentru realizarea blocurilor la Aninoasa. Administrația locala din Aninoasa a lansat, in luna decembrie a anului trecut, licitația pentru construirea in regim de urgența a unui ansamblu de spații locative destinate locuințelor sociale in localitatea Aninoasa.…


Ce parere ai despre aceasta stire?