Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Competențele digitale – de ce sunt importante și cum pot ajuta România?

Publicat:

Astazi ni se solicita pe piața muncii tot mai mult sa ne dezvoltam abilitațile de comunicare in lumea digitala și sa fim capabili sa operam cu cat mai multe echipamente și programe digitale din zona social media sau din zona profesionala (anumite programe software din domenii specifice de specializare). In multe situații, nu mai putem […] Articolul Competențele digitale – de ce sunt importante și cum pot ajuta Romania? apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Executivul a aprobat acordul cu guvernul Ucrainei pentru construcția podului rutier de frontiera peste raul Tisa

15:55, 06.05.2024 - Guvernul a adoptat, la propunerea Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, actul normativ prin care este aprobat Acordul intre Guvernul Romaniei si Cabinetul de Miniștri al Ucrainei privind construcția podului rutier de frontiera peste raul Tisa, la granița de stat romana și ucraineana in zona…

73% dintre companiile globale se pregatesc sa fie afectate de un atac cibernetic in urmatoarele 12 – 24 de luni, conform Cisco 

15:50, 29.04.2024 - Sursa: dnsc.ro Raportul „Cybersecurity Readiness Index 2024” al Cisco Romania indica faptul ca 73% dintre organizațiile din intreaga lume se așteapta sa fie afectate de un incident de securitate cibernetica in urmatoarele 12 pana la 24 de luni. Doar trei procente dintre intreprinderi sunt pregatite…

Adunarea Generala a Uniunii Consulilor Onorifici din Romania, unul dintre cele mai importante evenimente din agenda asociației

12:41, 11.04.2024 - Uniunea Consulilor Onorifici din Romania (UCOR) a organizat pe 9 aprilie 2024 Adunarea Generala a membrilor UCOR, la sediul Consulatului Islandei in Romania. Adunarea Generala este unul dintre cele mai importante evenimente anuale din agenda asociației. In conformitate cu ordinea de zi, au fost prezentate:…

Ursula von der Leyen saluta intrarea Romaniei in Schengen: Eliminarea controalelor la frontierele interne aeriene și maritime este un mare succes

19:45, 30.03.2024 - Beatris Ionița (www.b1tv.ro) Incepand cu 31 martie, Romania și Bulgaria se vor alatura oficial spațiului Schengen, marcand eliminarea controalelor la frontierele interne aeriene și maritime. Evenimentul a fost salutat de Ursula von der Leyen, președintele Comisiei Europene, ca fiind un succes major…

Criteriile ESG, tot mai importante pentru investitori imobiliari, banci și chiriași in procesul de luare a deciziilor

12:25, 26.03.2024 - Studiu Colliers Principiile de mediu, sociale și de guvernanța (ESG) nu mai sunt doar o tendința sau un cuvant la moda, ci sunt pe cale sa devina o norma pe piața imobiliara din Romania. Intr-o perioada marcata de o conștientizare sporita a problemelor de mediu și de o supraveghere legislativa accentuata,…

Orasul din Romania in care se deschide o fabrica de conserve. Este nevoie de multi angajati, va ajuta la economia localitatii

17:31, 12.03.2024 - Veste buna pentru un oraș din Romania, acolo unde se va construi o fabrica de conserve. Mulți locuitori vor putea beneficia de un loc de munca odata cu deschiderea acesteia. Unde se va inființa o fabrica de conserve In orașul Braila a luat naștere o cooperativa formata din mai mulți fermieri, alaturi…

Doar 60% dintre posturile de medici neonatologi sunt ocupate, una din noua nașteri e prin cezariana

15:46, 05.03.2024 - Aparatura medicala performanta face diferența vitala, in maternitați și secții de neonatologie Ancheta Salvați Copiii Romania Cu o rata a mortalitații infantile care ne situeaza pe podiumul negativ al Uniunii Europene, disputand primul loc cu Bulgaria, Romania are un deficit cronic de medici neonatologi,…

Suntem la jumatatea mediei europene la competențe digitale de baza. GoIT lanseaza trei noi cursuri IT pentru piața din Romania

11:30, 01.03.2024 - Statisticile Comisiei Europene arata ca, anul trecut, doar 28% dintre romani aveau competențe digitale de baza, fața de 54% cat este media Uniunii. Deficitul de cunoștințe in acest domeniu este vizibil și pe piața muncii, unde companiile autohtone nu reușesc sa identifice candidați cu abilitațile IT…


Ce parere ai despre aceasta stire?