Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CODUL MUNCII PIAȚA MUNCII: Se renunță la contractele pe termen nedeterminat

Publicat:
CODUL MUNCII PIAȚA MUNCII: Se renunță la contractele pe termen nedeterminat

Contractele pe termen nedeterminat sunt tot mai rare in piața muncii, unde contractele temporare devin tot mai comune, inclusiv pentru poziții de management și funcții superioare. The post CODUL MUNCII PIAȚA MUNCII: Se renunța la contractele pe termen nedeterminat first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

CODUL CIVIL Ce drepturi au romanii cand crengile copacilor trec pe proprietatea vecina?

20:05, 10.04.2024 - Locuitul la curte poate aduce uneori provocari, in special cand apar probleme legate de relația cu vecinii. Unul dintre aceste aspecte tensionate ar putea fi ... The post CODUL CIVIL Ce drepturi au romanii cand crengile copacilor trec pe proprietatea vecina? first appeared on Informatia Zilei .

APPLE RENUNȚA LA 13 MODELE DE iPhone Lista telefoanelor inteligente care vor fi abandonate

10:01, 10.04.2024 - Conform Apple, produsele sunt considerate invechite atunci cand compania inceteaza sa le mai distribuie pentru vanzare cu mai mult de 7 ani in urma. The post APPLE RENUNȚA LA 13 MODELE DE iPhone Lista telefoanelor inteligente care vor fi abandonate first appeared on Informatia Zilei .

PIAȚA MUNCII LOCALE Elevii de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” și Liceul de Arte “Aurel Popp” au primit indrumari valoroase despre piața muncii

08:05, 09.04.2024 - Elevii din Satu Mare de la Colegiul Național "Mihai Eminescu" și Liceul de Arte "Aurel Popp" au primit indrumari valoroase despre piața muncii și dezvoltare profesionala de la Adecco Romania, in cadrul Programului Compas Vocațional. The post PIAȚA MUNCII LOCALE Elevii de la Colegiul Național “Mihai…

PIAȚA MUNCII Sectoare neașteptate cu salarii de top in Romania: Cum sa caștigi substanțial fara a fi in IT

11:35, 07.04.2024 - Salariile in finanțe, contabilitate și audit se intind de la niveluri de intrare pana la sume impresionante, evidențiind stabilitatea și adaptarea la noile tehnologii in sector. The post PIAȚA MUNCII Sectoare neașteptate cu salarii de top in Romania: Cum sa caștigi substanțial fara a fi in IT first…

PIAȚA SATMAREANA Pe masura ce vremea se incalzește, piețele sunt din ce in ce mai bogate in legume de sezon

15:05, 26.03.2024 - Cel de al patrulea sfarsit de saptamana al lunii martie din acest an a coincis cu marcarea Floriilor la crestinii reformati si catolici. Asta inseamna ca peste o saptamana, .... The post PIAȚA SATMAREANA Pe masura ce vremea se incalzește, piețele sunt din ce in ce mai bogate in legume de sezon first…

PIAȚA MUNCII Programe de formare profesionala din luna martie la AJOFM Satu Mare

09:00, 01.03.2024 - Agenția Județeana pentru Ocuparea Forței de Munca Satu Mare va organiza in luna martie  15 programe de formare profesionala pentru un numar de 224 de persoane care... The post PIAȚA MUNCII Programe de formare profesionala din luna martie la AJOFM Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

PIAȚA MUNCII Era AI: Cum dispar locurile de munca

11:05, 24.02.2024 - Mulți au crezut ca invațarea programarii garanteaza securitatea locului de munca. Acum, cand inteligența artificiala incepe sa genereze cod, situația se schimba. Care este urmatorul pas? The post PIAȚA MUNCII Era AI: Cum dispar locurile de munca first appeared on Informatia Zilei .

LOCURI DE MUNCA Importanța materiilor „reale” pentru piața muncii

15:25, 22.02.2024 - Pe piața muncii exista o cerere foarte mare de ingineri, insa, in mod paradoxal, numarul studenților care vor sa se pregateasca pentru aceasta meserie a scazut .... The post LOCURI DE MUNCA Importanța materiilor „reale” pentru piața muncii first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?