Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COD ROȘU de vreme severă în Negrilești, Târlișua, Căianu Mic și alte localități din zonă

Publicat:

Administrație Naționala de Meteorologie (ANM() a emis COD ROȘU de vreme severa in mai multe localitați din județul Bistrița-Nasaud. Avertizarea COD ROȘU de vreme severa este valabila in Telciu, Tarlișua, Spermezeu, , Zagra și Negrilești (cateva dintre ele aflate la mai puțin de 30 de kilometri de Dej). Conform ANM, se vor semnala ”grindina de dimensiunii mari și medii, intensificari puternice ale vantului, vijelie, averse torentiale care vor depasi 50 l/mp, frecvente descarcari electrice”. ”A fost alertata populația prin sistemul RoAlert cu privire la CODUL ROȘU meteo de averse ce vor…

Citeste articolul mai departe pe dej24.ro…  

Sursa articol: dej24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteo - Cod Galben de vijelii, grindina și furtuna in zeci de localitați

18:30, 25.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca joi poate fi furtuna in mai multe localitați din sudul Moldovei. Sunt vizate mai multe localitați din județele Galați și Vrancea. Meteorologii au emis cod galben.

Alerta meteo - ANM a emis un Cod Galben de vreme rea in zeci de localitați

12:55, 20.04.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting Cod galben de vant valabila sambata, pana la ora 17:00, in mai multe localitati din judetele Constanta si Tulcea.

Anunț ANM de ultim moment! Alerta de vreme severa in toata tara! Cod galben de vant puternic și ploi torențiale

10:56, 27.03.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au emis o informare meteo de vreme rea care vizeaza toata Romania. Meteorologii anunța ca pana vineri seara vantul va sufla cu putere in aproape toata țara, iar ploile vor pune stapanire pe vestul, centrul și nordul teritoriului. 

Anunț ANM! Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania

08:00, 18.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis Cod galben de vreme severa in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Avertisment ANM! Cod galben de vreme severa in urmatoarele ore, in mai multe județe din țara

07:25, 28.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de miercuri, 28 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata. Iata lista județelor din tara vizate!

BISTRIȚA-Nasaud: Prima campanie GRATUITA in 2024, pentru colectarea deșeurilor voluminoase

13:45, 09.02.2024 - Prima campanie gratuita de colectare a deșeurilor voluminoase din 2024 se va derula  incepand de saptamana viitoare! Campanie GRATUITA este organizata de A.D.I. Deșeuri BN și Supercom Bistrița. Campania se desfașoara intre 12 FEBRUARIE – 03 MARTIE in TOATE localitațile din județul Bistrița-Nasaud! In…

Alerta meteo- Cod Galben de vant și vreme rea in zece județe

10:20, 07.02.2024 - Meteorologii au emis miercuri o avertizare Cod galben de vant valabila in zece județe din țara pana joi dimineața.Potrivit ANM, sunt vizate județele Maramureș, Bistrița-Nasaud, Mureș, Harghita, Covasna, Bazau, Vrancea, Bacau, Neamț și Suceava, conform Mediafax. In Carpații Orientali, vantul…

Alerta ANM! Revin ninsorile și viscolul in toata țara. A fost emis cod galben de portocaliu de vreme severa. Zonele care se vor umple de zapada

11:35, 05.02.2024 - Ninsorile și viscolul revin in Romania! Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis cod portocaliu și galben de vreme severa in toata țara. Temperaturile vor scadea drastic, iar mai multe zone ale țarii se vor umple de zapada. Mwteorologii au revenit cu vești bune pentru iubitorii de iarna!


Ce parere ai despre aceasta stire?