Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clujul va avea un nou centru de îngrijiri paliative. Unde va fi construit

Publicat:
Clujul va avea un nou centru de îngrijiri paliative. Unde va fi construit

Autoritațile locale planuiesc inființarea unui centru de ingrijiri paliative. Acesta ar urma sa fie construit pe un teren ce aparține .„Am discutat la , și aici a fost inițiativa domnului profesor Constantea inca din vara anului trecut, care mi-a spus foarte sincer și…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol si foto: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sute de mii de euro aruncați pe un centru pentru sinistrați intr-o zona fara calamitați. „E frumos tare, dar gol” FOTO

18:00, 24.04.2024 - Autoritațile locale din Candești au ridicat, cu 700.000 de euro, un centru pentru sinistrați in caz de calamitați naturale, care zace nefolosit de doi ani. Cladirea urma sa adaposteasca potențiali sinistrați intr-o zona unde s-au inregistrat inundații o singura data in trei decenii.

Clujul a devenit centru de transplant hepatic: “Este un moment istoric!”

17:55, 17.04.2024 - La Institutul de Gastroenterologie și Hepatologie „Octavian Fodor” din Cluj-Napoca a avut loc, miercuri, 17 aprilie, lansarea oficiala a Programului Național de Transplant Hepatic in Transilvania.

Centru de ingrijiri paliative pe Valea Garbaului

15:05, 11.04.2024 - Un teren de 6000 de metri patrați. de pe Valea Garbaului, urmeaza sa fie inscris in cartea funciara ca bun de interes local pentru inființarea unui centru de ingrijiri paliative, in subordinea Spitalului Clujana.

Adina Valean: Clujul este un centru de excelenta pentru Uniunea Europeana

12:00, 21.03.2024 - Comisarul european pentru transporturi, Adina Valean, a declarat, joi, la Cluj, ca municipiul Cluj-Napoca este un centru de excelenta pentru Uniunea Europeana, in mai multe domenii. "Ma bucur sa ma aflu la Cluj la deschiderea acestor zile ale inovarii. Clujul este mine si pentru Uniunea Europeana…

Noi licitații funciara cu strigare anunțate de autoritațile municipale

16:55, 11.03.2024 - Primaria Municipiului Chișinau informeaza ca pe data de 29 martie 2024, ora 10:00, va avea loc licitația funciara cu strigare privind vinzarea-cumpararea terenurilor din intravilanul municipiului. Evenimentul se va desfașura in Sala de ședințe a Preturii sectorului Centru, str. Bulgara, 43. La concurs…

Mircea Abrudean: ''Clujul va avea un Spital de Urgența construit cu fonduri europene!''

11:55, 28.02.2024 - Contractul de construcție a Spitalului Regional de Urgența Cluj a fost semnat, miercuri dimineața, la Guvern.De la Cluj au participat secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, și senatorul PSD Vasile Dancu.

Centru de ingrijiri paliative pediatrice aproape de Baia Mare. Vezi unde și cine il face

17:20, 26.02.2024 - Episcopia Maramureșului și Satmarului are planuri mari pentru acest an. Daca langa Catedrala Episcopala se dorește ridicarea unui centru de ingrijiri paliative pentru adulți, anul acesta se dorește ridicarea unui astfel de centru, dar pentru copiii cu boli terminale. Zilele trecute s-a anunțat ca prin…

Primaria va construi un centru de ingrijiri paliative la Spitalul Clujana. Anul acesta incep și lucrarile la Centrul de Adicții.

13:40, 15.02.2024 - Primaria Cluj-Napoca va sprijini construirea unui centru pentru ingrijiri paliative la Spitalul Clujana. In 2024 ar putea incepe și lucrarile la Centrul de Prevenire și Tratare a Adcțiilor, a spus primarul Emil Boc.


Ce parere ai despre aceasta stire?