Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Claudia Shik a împlinit 36 de ani. Cum a fost surprinsă artista de partenerul ei, cu ocazia zilei de naștere: „Soțul meu a complotat”

Publicat:

Ziua de ieri a fost cu totul speciala pentru , asta pentru ca și-a sarbatorit ziua de naștere. Cantareața a implinit 36 de ani, moment in care a fost surprinsa de soțul ei, dar și de cei apropiați.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Sarbatoare in familia Alinei Eremia. Ce urare i-a facut artistei mamei sale, cu ocazia zilei de naștere / FOTO

21:41, 14.04.2024 - Alina Eremia o sarbatorește pe mama sa, Daniela. Cantareața a moștenit atat frumusețea, cat și talentul muzical de la cea care i-a dat viața, iar relația dintre ele este una apropiata. Pentru a marca ziua de naștere și in mediul online, artista i-a transmis un mesaj important, alaturi de o fotografie…

Andreea Balan, urare superba pentru Petrișor Ruge, cu ocazia zilei de naștere. Dansatorul a implinit 37 de ani

15:45, 10.04.2024 - Andreea Balan nu a lasat sa treaca ziua lui Petrișor Ruge, bunul ei prieten și dansator, fara sa ii transmita un mesaj special și pe rețelele de socializare. Iata ce urare emoționanta i-a facut!

Cum a fost surprinsa Hatice de la Mireasa, sezonul 7, de soțul ei, Mihai Grosu, cu ocazia aniversarii. Tanara a implinit 30 de ani: „La mulți ani, castravetele meu!” / FOTO

13:40, 01.04.2024 - Zi de bucurie pentru Hatice de la Mireasa, sezonul 7! Tanara iși sarbatorește ziua de naștere. Fosta concurenta de la Mireasa a implinit varsta de 30 de ani. Iata cum a surprins-o soțul ei, Mihai Grosu, cu aceasta ocazie!

Liviu de la Mireasa, sezonul 8, surpriza speciala pentru soția lui, Bogdana, cu ocazia zilei de naștere. Ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale: „S-a gandit la toate” / FOTO

20:05, 26.03.2024 - Liviu de la Mireasa, sezonul 8, este un barbat așa cum rar mai exista, așa ca i-a facut o surpriza speciala soției sale, Bogdana, cu ocazia zilei acesteia de naștere. Iata ce cadou i-a facut tanarul partenerei sale!

Știrile Antena Stars. Maria Constantin iși sarbatorește ziua de naștere. Ce planuri are cantareața pentru aniversare: ”Sunt un om implinit” / VIDEO

16:41, 12.03.2024 - Maria Constantin implinește 37 de ani și traiește o perioada frumoasa in viața sa. Cantareața nu are niciun plan pentru ziua sa de naștere, preferand sa ramana acasa, impreuna cu iubitul ei, Robert Stoica, sa se recupereze dupa evenimentele anterioare pe care le-a avut.

Antonia, imagine rara alaturi de mama ei! Ce a postat celebra cantareața cu ocazia zilei de 8 Martie / FOTO

18:21, 08.03.2024 - Antonia a postat o imagine emoționanta alaturi de mama ei! Ce a postat celebra cantareața pe o rețea de socializare. Mesajul pe care l-a transmis cunoscuta artista pentru femeia care i-a dat viața cu ocazia zilei de 8 Martie.

Bianca Dragușanu a implinit astazi 42 de ani. Cum a fost surprinsa blondina de la primele ore ale zilei / FOTO

14:10, 06.03.2024 - Zi speciala pentru Bianca Dragușanu. Blondina iși sarbatorește astazi ziua de naștere, caci a implinit 42 de ani. Cum a fost surprinsa de cei apropiați inca de la primele ore ale zilei.


Ce parere ai despre aceasta stire?