Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clăparul trupei Holograf - Mihai Coman- a încetat din viața

Publicat:

Veste trista in lumea muzicii romanești! Claparul trupei Holograf - - a fost rapus de o boala necruțatoare la varsta de 62 de ani. Recent, la un concert, membrii trupei i-au dedicat o piesa.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scriitoarea canadiana Alice Munro, laureata a Premiului Nobel pentru Literatura, a incetat din viata la 92 de ani

19:31, 14.05.2024 - Scriitoarea canadiana Alice Munro, laureata a Premiului Nobel pentru Literatura, a incetat din viata luni, la varsta de 92 de ani, a anuntat marti cotidianul The Globe and Mail citat de Reuters, informeaza Agerpres.

A incetat din viata primul campion olimpic venezuelean, 'Morochito' Rodriguez

14:15, 25.04.2024 - Primul campion olimpic venezuelean din istorie, pugilistul Francisco 'Morochito' Rodriguez, o veritabila legenda locala, a incetat din viata, marti, la Caracas, la varsta de 78 de ani, a anuntat, miercuri, Comitetul Olimpic Venezuelean (COV), citat de AFP, potrivit Agerpres.

Doliu in cultura romana: Cornel Udrea a incetat din viața (VIDEO)

10:55, 11.04.2024 - In noaptea de 10 spre 11 aprilie, a murit cunoscutul umorist, dramaturg și jurnalist radio Cornel Udrea, informeaza Rador Radio Romania.Cornel Udrea s-a nascut pe 27 martie 1947, in Gheorgheni, județul Harghita.A absolvit Liceul „Mihai Eminescu” din Cluj, promoția 1964.

Sorin Boza, fostul manager al CEO, a incetat din viața

09:41, 02.04.2024 - Fostul președinte al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, a incetat din viața in aceasta dimineața. Boza a suferit mai multe intervenții chirurgicale in ultimii ani, fiind grav bolnav. A condus mai mulți ani Complexul Energetic Oltenia, fiind și director de direcție. Originar din…

Un politist a salvat viata unui barbat prin aplicarea tehnicilor de prim ajutor invatate recent

10:25, 22.03.2024 - Viata unui barbat, cazut inconstient intr-o intersectie din Deva, a fost salvata de un politist din cadrul Postului de Poliție Luncoiu de Jos, din judetul Hunedoara. Aflat in zona, acesta a sarit in ajutor, a evaluat situatia corect si a aplicat tehnici de prim-ajutor de baza invatate cu putin timp…

Imagini rare cu fetița lui Augustin Viziru. Maria are aproape patru ani: „Este exact ca mine, face urat cand nu-i convine ceva”

12:11, 17.03.2024 - Augustin Viziru nu se mandrește doar cu cariera lui in actorie, ci și cu Maria, fetița lui in varsta de aproape patru ani. Deși fizic nu ii seamana de loc, micuța moștenește temperamentul tatalui ei celebru. In iunie 2020, Augustin Viziru și Ema, soția lui, au devenit pentru prima data parinți. Atunci…

TRAGEDIE IN LUMEA VOLEIULUI Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața

10:30, 05.03.2024 - Moartea sa a lasat o adanca durere in comunitatea sportiva și a fost marcata de un omagiu solemn din partea celor care au cunoscut-o și au admirat-o. The post TRAGEDIE IN LUMEA VOLEIULUI Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața first appeared on Informatia Zilei .

VESTE TRISTA Fosta internaționala Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața

14:41, 04.03.2024 - Fosta jucatoare de volei Ruxandra Dumitrescu a decedat la varsta de 46 de ani. Ea a fost o figura marcanta in voleiul romanesc și grec, fiind capitan la Panathinaikos Atena și participanta la Jocurile Olimpice din 2004. The post VESTE TRISTA Fosta internaționala Ruxandra Dumitrescu a incetat din viața…


Ce parere ai despre aceasta stire?