Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CJ Timis este complet. Eugen Grigoroiu (PNL) a depus juramantul

Publicat:

PNL marcheaza o premiera: este reprezentat in Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș de doi frați. este cel mai nou consilier județean al liberalilor, dupa ce i-a luat locul lui Adrian Pașcuța, care a decis sa ramana la OTIMMC. este deja consilier local.

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladimir Putin a depus juramantul pentru al cincilea mandat de presedinte FOTO

13:35, 07.05.2024 - Vladimir Putin a depus marti juramantul pentru al cincilea mandat de presedinte al Federatiei Ruse, cu o durata de sase ani, intr-o ceremonie boicotata de SUA si de multe tari ale Uniunii Europene din cauza razboiului din Ucraina, informeaza Reuters si AFP.

Putin a depus oficial juramantul pentru noul mandat pana in 2030. La inaugurare a vorbit despre razboi: „Impreuna vom caștiga”

13:16, 07.05.2024 - Vladimir Putin a depus oficial juramantul ca președinte rus, marcand inceputul celui de-al cincilea mandat al sau. Națiunile occidentale spun ca alegerile din martie nu au fost nici corecte, nici democratice și mulți au ales sa boicoteze ceremonia de la Kremlin, scrie digi24.ro .

Numele cu care PSD vrea sa atace Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș

16:11, 24.04.2024 - Alfred Simonis, președintele PSD Timiș, a anunțat care ar fi social-democrații de pe cele mai importante liste la viitoarele alegeri locale – adica cea pentru Consiliul Județean Timiș, instituție la a carui președinția va candida și el, alaturi de cea pentru Consiliul Local Timișoara.

Șase polițiști din Penitenciarul Bacau au depus juramantul

07:25, 19.04.2024 - Ieri, la Penitenciarul Bacau, șase polițiști de penitenciare și-au inceput ziua in cadrul unei ceremonii speciale. In fața colegilor și a conducerii, aceștia au depus juramantul de credința, angajandu-se solemn sa respecte Constituția, drepturile și libertațile fundamentale ale omului, sa aplice legile…

Inlocuitorul Anei Munteanu a depus juramantul pe locul ramas liber in consiliul local

16:00, 15.04.2024 - USR a rezolvat in timp record problema inlocuirii demisionatei Ana Munteanu din Consiliul Local Timișoara, iar inlocuitorul acesteia a depus juramantul pe postul preluat in cursul zilei de luni. Partidul ramasese cu un consilier local in minus in CLT, in februarie, dupa ce controversata Ana Munteanu…

Sistemul judecatoresc, mai bogat: 12 magistrați au depus juramantul pentru numirea in funcție in fața membrilor CSM

11:41, 02.04.2024 - 12 magistrați au depus astazi, 2 aprilie, juramantul pentru numirea in funcție in fața membrilor Consiliului Superior al Magistraturii (CSM). Judecatorii au jurat sa „respecte Constituția și legile țarii”.

(video) Sergiu Lazarencu a depus juramantul de investire in funcția de ministru al Mediului. Maia Sandu: Domeniul e unul foarte apropiat mie

08:30, 14.03.2024 - Ministrul mediului desemnat, Sergiu Lazarencu, a depus astazi, 14 martie, juramantul de investire, in prezența președintei Maia Sandu, și a prim-ministrului Dorin Recean. Anunțul a fost facut ieri de Guvern.

Subprefectul Marius Parvu a depus juramantul. Prefectul n-a fost de fața

11:06, 09.02.2024 - Maris Parvu, noul subprefect al județului Argeș, a depus, vineri, 9 februarie, juramantul, in prezența – in sistem video – a secretarului de stat Aneta Matei. In același timp, in țara a fost numit un nou subprefect și la Salaj. Citește și: Bugetul Piteștiului, aprobat fara votul opoziției. „Suntem pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?